Reconstituirea jocului NFS Most Wanted în viața reală arată fabulos (VIDEO)

Un grup de pasionați de mașini modificate și de cinematografie ne aduc pe micile ecrane un nou episod din seria de jocuri recreate în viața reală. Astăzi, Need For Speed Most Wanted!

Citește și:

Need For Speed cu autocare, în viața reală: depășiri extreme pe bandă rulantă (VIDEO)

Need For Speed Underground 2, recreat în viața reală (VIDEO)

Motivul surprinzător pentru care niciun model Toyota nu apare în cel mai recent NFS

Prea mult Need for Speed: un posesor de Lamborghini Aventador SV din Londra se angajează într-o cursă ilegală și face accident (VIDEO)

Sunt multe lucruri care ne dau pe spate la această producție. În primul rând este, firește, modul în care a fost filmat și editat.

Fiecare tremur al camerei, fiecare artificiu care sporește ideea de dinamică — toate sunt aici! Plus că modul în care a fost încorporată animația în film te face să te întrebi dacă aceasta este o randare (de foarte bună definiție) sau dacă e viața reală. (Spoiler alert: este viața reală).

Apoi este subiectul clipului: Need For Speed Most Wanted. Ca grafică, gameplay și impact asupra jucătorilor, Most Wanted rămâne și în ziua de astăzi cel mai apreciat joc din seria Need For Speed. Ca să nu mai menționăm faptul că aici accentul se pune pe BMW M3 GTR, vedeta jocului. Un model fantezist pe care cineva l-a recreat, se pare, în cel mai mic detaliu în viața reală.

Vizionarea acestui clip ar putea să-ți stârnească cheful de joacă. Dacă este cazul, noi te putem ajuta cu câteva sugestii „la îndemână’: un material despre cele mai cool jocuri gratis de mobil, cu mașini.

Iată și celelalte două producții cu tematică Need For Speed care poartă semnătura acelorași băieți talentați.

 

Adaugă un comentariu