Ce mașină are Florin Călinescu

Florin Călinescu este unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați oameni de televiziune de la noi din țară. Actorul care este jurat în emisiunile trustului PRO nu are o pasiune ieșită din comun pentru automobile, însă nici nu face rabat.

În urmă cu niște ani, Călinescu putea fi văzut prin București la volanul unui Land Rover Defender, un SUV militar. Sătul probabil să caute un loc de parcare pentru SUV-ul său, acesta a renunțat la mașinile mari și a optat pentru un automobil de oraș cu două locuri.

Asta e cea mai mare păcăleală! Vezi cum te așteaptă polițiștii pe străzile patriei | VIDEO

ADEVĂRUL despre FOTOGRAFIA CARE A SPERIAT ȘOFERII DIN BUCUREȘTI!

Este vorba despre un Ford Ka cu trei portiere, ce are un motor de doar 60 de CP. Totuși, mașinuța își face de minune treaba în aglomerata Capitală. E drept că, la salariul său care este de câteva mii de euro lunar, Călinescu și-ar permite alt automobil, însă se pare că actorul preferă să nu investească în mașini.

Amendă-record! Câți bani va scoate din buzunar un tânăr care a intrat cu mașina pe plajă

Câte maşini sunt înregistrate în București

Statistica Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) arată că în București erau 1,253 milioane de mașini înregistrate până în octombrie 2017. Acestora se adaugă alte câteva sute de mii care nu sunt înmatriculate în București, dar circulă în Capitală.

Ford

Adaugă un comentariu

Articole similare