Ce a pățit o tânără din State care a rămas fără benzină și a întâlnit un om al străzii! Ce a urmat e demn de un scenariu de film!

Faptele bune atrag fapte bune. O șoferiță din Statele Unite a strâns 225.000 de dolari pentru om al străzii care i-a dat singurii săi 20 de dolari că să o ajute să-și cumpere benzină după ce rămăsese în pană.

Șoferul unui BMW nu a vrut să asculte instrucțiunile unui polițist! Omul legii s-a așezat în fața mașinii! Ce a urmat! | VIDEO

Viața bate filmul uneori. Kate McClure, o șoferiță din SUA a primit de la un om al străzii 20 de dolari ca să-și cumpere benzină după ce rămăsese noaptea în pană pe o autostradă din Philadelphia.

Cum a fost un motociclist la câțiva centimetri de moarte? | VIDEO

Ministerul Transporturilor se laudă cu autostrăzi din….Polonia

Drept răsplată, tânăra a pornit o campanie pe “gofundme”, o pagină de internet dedicată strângerii de fonduri pentru cauze nobile.

“Johnny se așează pe marginea străzii în fiecare zi cu un carton în mână, m-a văzut că m-am oprit și că se întâmplă ceva (…) Și-a dat singurii săi 20 de dolari ca să-mi cumpere benzină și să se asigure că ajung cu bine acasă”, a povestit tânăra în vârstă de 27 de ani.

Chiar dacă scopul lui Kate său era să adune 10.000 de dolari pentru omul străzii pe nume Johnny, colecta a depășit toate așteptările ajungând la suma de 225.000 de dolari în mai puțin de o lună.

Trei dintre cele mai urâte autocare din lume

Adaugă un comentariu