Ce șanse reale sunt pentru realizarea autostrăzii Pitești-Sibiu

Premierul Sorin Grindeanu a efectuat o vizită la Uzinele Dacia Renault din Mioveni, iar cu această ocazie a precizat că își dorește ca Guvernul să ajute la dezvoltarea companiei Dacia Renault în România.

“Îmi doresc ca (…) noi, ca Guvern, să putem să impulsionăm, să putem să ajutăm la dezvoltarea acestei uzine, la dezvoltarea acestei companii în România, (…) o companie extrem de importantă, o companie strategică pentru statul român’, a declarat premierul Grindeanu.

Grindeanu a precizat că este nevoie de infrastructură în această zonă.

“În iunie, vor fi ridicate pe SEAP, pentru licitație, Loturile 1 și 5 de la autostrada Pitești-Sibiu (…) În iunie, se va ridica pe SEAP, deci spre licitație, Pitești-Craiova. În iulie, pe final, din estimările pe care le avem, vom reuși să mai trimitem spre procedură de licitație, deci pe SEAP, un al treilea lot (…) Primele două loturi înseamnă aproximativ 45 de kilometri’, a mai afirmat premierul.

Cu toate acestea, în luna februarie a acestui an, Autostrada Pitești – Sibiu a fost amânată, iar contractul de revizuire a studiului de fezabilitate… suspendat!

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu