Christina Verchere va prelua funcţia de director general executiv al OMV Petrom de la 1 mai 2018

Christina Verchere va prelua funcţia de preşedinte al Directoratului şi director general executiv (CEO) al OMV Petrom S.A. începând cu data de 1 mai 2018, înlocuind-o pe Mariana Gheorghe, al cărei mandat va înceta la 30 aprilie, conform unui raport remis luni Bursei de Valori Bucureşti.

“În şedinţa de astăzi (luni n.r), Consiliul de Supraveghere a luat act de faptul că doamna Christina Verchere va prelua funcţia de preşedinte al Directoratului şi director general executiv (CEO) al OMV Petrom S.A. începând cu data de 1 mai 2018, având în vedere numirea sa în această funcţie astfel cum a fost aprobată de Consiliul de Supraveghere şi anunţată în data de 9 ianuarie 2018. În cadrul aceleiaşi şedinţe, Consiliul de Supraveghere a luat act de faptul că mandatul doamnei Mariana Gheorghe de preşedinte al Directoratului şi CEO al OMV Petrom S.A. încetează la data de 30 aprilie 2018”, se menţionează în raport.

OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-Est, cu o producție anuală de țiței și gaze de aproximativ 64 milioane barili echivalent petrol în 2016.

Adaugă un comentariu