Cimitirul de supercaruri: Unde găsești modele Ferrari, Lamborghini sau Bentley uitate de lume

Raiul colecționarilor de mașini abandonate se află în Sharjah, unul dintre cele șapte Emirate Arabe Unite. Aici, un vlogger a descoperit un imens cimitir auto care găzduiește mii de supercaruri uitate de lume. Lamborghini, Ferrari sau Bentley sunt doar câteva dintre mărcile care îi așteaptă pe vizitatori, strălucind de sub straturile de praf și rugină.

Mohsin Latif, un vlogger în vârstă de 25 de ani, a publicat recent o mulțime de clipuri video cu diverse bijuterii pe roți. Partea surprinzătoare este că aceste imagini nu au fost imortalizate la vreun salon auto sau pe străzile vreunui cartier de fițe din Los Angeles, ci într-un cimitir auto.

Locul se află în Sharjah, unul dintre cele șapte Emirate Arabe Unite, la aproximativ 30 km distanță față de centrul orașului Dubai.

Cimitir de supercaruri – De ce ar renunța cineva la asemenea mașini?

 

Citește și:

IAR se modifică REGULILE pentru obținerea ITP! Toți ȘOFERII trebuie să știe ASTA

Schimbări MAJORE la Dacia! Ce motoare noi au apărut

COD RUTIER 2019. Motive de bucurie pentru ŞOFERI! Iată noua LEGE

Cum se FURĂ la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Ce MAȘINI BUNE poți să cumperi cu doar 5000 EURO!

 

Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, majoritatea acestor mașini au fost abandonate de cetățeni britanici care, în urma crizei financiare din 2012, nu și-au mai permis același stil de viață fastuos ca până atunci. Pentru a scăpa de datorii, mulți dintre ei ar fi fugit din Emirate, abandonându-și autoturismele chiar la aeroport.

Supercaruri, mașini de lux, modele vintage, clasice – le găsești pe toate aici. Nu am idee cât de vechi sunt, dar sunt unele dintre cele mai scumpe mașini din lume‘, spune Mohsin.

Ferrari, Rolls Royce, Bentley, Lamborghini, Range Rover, Mercedes, BMW, Audi, Mustang, orice mașină îți dorești o vei găsi în acest cimitir auto. […] Lumea vine aici din alte țări, pentru a cumpăra piese de schimb la jumătate de preț‘, detaliază tânărul vlogger.

Și în București poți găsi o mulțime de mașini exotice abandonate, de la Lotus la Maserati, după cum ne-a demonstrat acest youtuber român.

View this post on Instagram

New video is out ❤ @iamlivingbobby

A post shared by Mohsin Vlogs (@mohsin_vlogs) on

View this post on Instagram

New Video At 6pm Uae Time ?

A post shared by Mohsin Vlogs (@mohsin_vlogs) on

View this post on Instagram

I COLLABORATE with @rohan_robert_

A post shared by Mohsin Vlogs (@mohsin_vlogs) on

 

Sursa: Daily Mail / Sursa foto: captură ecran YouTube/Mohsin Vlogz

Adaugă un comentariu