Cine conduce modele Ferrari în România?

Cifrele arată că românii au înmatriculat, în primele şase luni ale anului, câteva sute de autoturisme scumpe, printre care 13 Ferrari, cinci Lamborghini, trei Pontiac şi 21 Cadillac.

Datele Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) arată că în ultimul an românii au înmatriculat 13 mașini Ferrari.

Ce persoane publice au Ferrari la noi?

Cel mai scump Ferrari îl deține și cel mai bogat român: Ion Țiriac. Supercarul este unul dintre cele doar 499 care vor fi produse de firma italiană. Maşina a intrat în colecţia miliardarului Ion Ţiriac în 2015. Un bolid LaFerrari costă în jur de 1,6 milioane de euro.

INCREDIBIL! Ambasada SUA caută șofer! Ce SALARIU oferă românilor!

Motorina se scumpeşte de la o zi la alta, dar uite ce urmează

Martorii de bord – Peste 60 de semne explicate

Fotbalistul George Țucudean a fost văzut deseori și el la volanul unui Ferrari 458 negru în valoare de “doar” 200.000 de euro. Sportivul mai are în garaj un Audi R8, un Porsche Panamera sau un BMW X6.

Tucudean

Victoraș Micula, fiul omului de afaceri Viorel Micula, conducea în 2013 un Ferrari 458 Italia în valoare de peste 200.000 de euro. Acesta a făcut o declarație controversată în urmă cu câțiva ani: “Nu, nu se măresc salariile angajaţilor, îmi iau eu un Bugatti”.

BREAKING NEWS! O țară de lângă România interzice mașinile pe benzină și motorină!

Jumătate dintre șoferi fac această GREȘEALĂ ILEGALĂ! Tu o faci?

Adaugă un comentariu