Concert-surpriză al trupei Urma, organizat într-un service BMW

Pentru a sărbători 16 ani de la nașterea trupei de alternative rock Urma, atelierul de service BMW Filaret a fost gazda unui concert-surpriză organizat vineri, 29 martie.

Trupa Urma a sărbătorit 16 ani de existență, dar și ziua de naștere a solistului Mani Gutău, într-un mod inedit: printr-un concert-surpriză organizat în atelierul de service BMW Filaret (Str. Spătarul Preda 7A, București). Reprezentanții BMW precizează faptul că a fost vorba despre un „secret gig’, la care participanții nu au putut intra decât pe bază de invitație.

Evenimentul a avut loc într-una dintre halele de mecanică și electrică ale atelierului, care a fost proaspăt renovată. Având în vedere locul desfășurării concertului, invitații au cântat și au dansat printre numeroase mașini expuse: „[…] versiunile coupé/în două uşi ale BMW Seria 3 de la prima generaţie (BMW E21) până la ultima versiune BMW Seria 3 Coupé (E92). Aceste modele au fost aliniate într-o prezentare alături de noul BMW Seria 3‘, explică organizatorii.

Noul model vine cu un pachet inegalabil de tehnologie, cu soluţii inteligente de control precum comandă prin gesturi sau voce, faruri laser, cel mai sofisticat sistem Head-Up Display de pe piaţă sau inovatorul Reversing Assistant, asistentul pentru marşarier. În acelaşi timp, noul BMW Seria 3 îşi păstrează spiritul dinamic emblematic. A fost proiectat să fie mai sportiv ca niciodată, cu o direcţie reproiectată pentru un răspuns direct şi clar, dar şi un sistem de suspensie care vine cu inovaţii precum amortizoarele cu răspuns variabil în funcţie de cursă oferite standard. Modelul îşi propune să-şi apere poziţia de cel mai sportiv sedan din segment, definitoriu pentru imaginea mărcii BMW‘, adaugă oficialii BMW.

 

Citește și:

Programul Rabla 2019 a început oficial. Care sunt condițiile?

Martorii de bord – Peste 50 de semne explicate

Ce înseamnă TIR, Peco, Smart sau ARO – explicația abrevierilor

Poți fi arestat pentru că ai condus beat, chiar dacă nu pornești motorul

Gabi Tamaș, prins conducând cu 205 km/h, băut și fără permis valabil

Amenzi mai mici pentru șoferi! Proiectul a fost adoptat tacit

 

Solistul trupei Urma, Mani Gutău, este fan înrăit al mărcii BMW. În 2009, acesta a organizat prima expoziție BMW Art Cars din România, unde și-a prezentat propria colecție de machete originale. În cadrul altui proiect, intitulat „Art in Motion’, Mani Gutău și BMW s-au ocupat de transportarea multor nume grele din industria muzicală internațională, care veniseră să concerteze în România: Bobby McFerrin, Depeche Mode, Sting, Scorpions, Alice Cooper sau Lady Gaga sunt câteva exemple notabile din rubrica „clienți’.

Adaugă un comentariu