Conflictul Renault – Volkswagen: “Noi am vândut cele mai multe mașini!” “Ba, noi!”

Cine a produs cele mai multe automobile? Aceasta este întrebarea întrucât atât Volkswagen cât și Renault revendică titlul de cel mai mare producător. Iar diferența dintre cei doi producători este extrem de mică.

Grupul auto Renault este sigur că anul trecut a fost noul lider mondial al industriei auto împreună cu partenerii Nissan şi Mitsubishi după ce a raportat vânzări de 10,6 milioane de autoturisme şi utilitare uşoare.

De ce vitezometrul arată alte valori faţă de viteza reală de deplasare

Ce mașină are VIORICA DĂNCILĂ! Nu te așteptai la asta!

Simona Halep iubește mașinile. Ce super mașini are în garaj

„Alianţa, cu peste 10,6 milioane de autoturisme şi utilitare uşoare vândute în 2017, este primul grup auto mondial’, a declarat directorul general al constructorului auto francez, Carlos Ghosn.

Acesta a adăugat: “Acest lucru tocmai a fost confirmat pentru că Volkswagen tocmai a anunţat în această dimineaţă că la nivel de grup a vândut 10,74 milioane de autovehicule, însă această cifră include şi 200.000 de camioane, care nu sunt incluse în statisticile noastre. În consecinţă, nu mai e loc de discuţii.

Cine mai e ca el? Toți au râs de posesorul unui Ferrari din București!

Fostul șef de la Ferrari, vești despre Michael Schumacher

Avertisment de la fostul șef al ANAF: PSD pregătește blocarea restituirii taxei auto

Grupul german Volkswagen, care regrupează 12 mărci, printre care automobilele VW, Audi, Porsche, Skoda, Lamborghini, Seat, Bentley şi Bugatti, dar şi camioanele MAN şi Scania, a anunţat că în 2017 livrările sale au crescut cu 4,3% până la 10,74 milioane vehicule.

Pe poziția a 3-a s-a clasat Toyota, cu 10,35 milioane de vehicule, potrivit estimărilor. Niponii vor publica datele oficiale la finele lunii ianuarie.

Adaugă un comentariu