Filmat cu camera de bord: un copil a căzut din mașină în mijlocul străzii, cu tot cu scaun

Un incident bizar s-a petrecut lunea aceasta în Mankato, oraș al statului american Minnesota. O fetiță de doi ani a căzut din mașina părinților cu tot cu scaunul în care era transportată, aterizând în mijlocul străzii.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camera de bord a mașinii din spate. După cum se poate vedea în filmare, portiera stângă din spate se deschide inexplicabil în timpul unui viraj. Copilul se prăbușește pe șosea, cu tot cu scaunul auto, iar părinții își continuă drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

 

Citește și…

Curtea Constituțională: radarele nu vor fi presemnalizate

Record mondial: cum arată cea mai lungă mașină construită vreodată

Dacia Duster Charisma: o nouă ediție specială a SUV-ului românesc

Dacia: mașină electrică pentru toate buzunarele

Cod Rutier 2019: Ce vei păți dacă ești prins butonând telefonul la volan

Impozit auto 2019: cât trebuie să plătim și până când

Când poți conduce după ce ai consumat alcool

 

Din fericire, următorul șofer din coloană a văzut ce s-a întâmplat și a coborât instant pentru a o ajuta pe micuță. Chad Mock povestește că părinții s-au întors la un moment dat să-și recupereze copilul, care nu fusese rănit.

Mock a publicat ulterior filmarea pe Facebook, unde a ajuns virală. La trei zile de când a fost postat, clipul are 1,1 milioane de vizualizări și peste 5.000 de share-uri.

„Dacă nu s-ar fi întâmplat chiar în fața mea, nu aș fi crezut în veci…’, scrie bărbatul. „Copilul era OK. Părinții s-au întors. Paramedicii și poliția l-au verificat și ei. Foarte norocos’.

Mama copilei, care se afla la volan în momentul incidentului, va fi cercetată pentru neglijență.

if it didnt happen in front of me i'd never have believed it….? the child was ok. the parents came back. paramedics and police checked the child out as well. very lucky. (For usage and licensing, contact licensing@viralhog.com)

Publicată de Chad Cheddar Mock pe Luni, 14 ianuarie 2019

 

Sursa foto: captură ecran facebook.com/chad.mock.18

Adaugă un comentariu