Dacia Duster Charisma: o nouă ediție specială a SUV-ului românesc

Dacia Duster Charisma reprezintă o nouă ediție specială a SUV-ului din Mioveni.

Duster Charisma este versiunea de top a modelului argeșean și se bucură de un nivel de dotări peste echiparea Prestige. Odată cu această echipare, clienții pot comanda și nuanța 'Fusion Red' vizibilă în fotografiile prezentate în configuratorul Dacia pentru Austria.

 

Citește și…

Dacia se pregătește să lanseze mașina electrică pentru toate buzunarele

Cod Rutier 2019. Ce vei păți dacă ești prins butonând telefonul la volan

Impozit auto 2019: cât trebuie să plătim și care este termenul-limită

Toyota Guardian este sistemul de siguranță care nu te lasă să faci accident

Tinerii din medii defavorizate pot urma gratuit școala de șoferi

Lamborghini Huracán EVO: Nu e doar un simplu facelift

Producție record pentru Duster: 2018 a fost un an bun pentru Uzina Dacia de la Mioveni

Găsite într-o hală din Bulgaria: 11 BMW Seria 5 E34 cu zero kilometri

 

 

Nuanța de roșu folosită la exterior este prezentă și pentru tapițerie și câteva ornamente de la bord. Pe lângă culoarea specială, Duster Charisma primește jante din aliaj de 17 inchi diametru, model 'Maldive', pachetul Look pentru exterior și camera video pentru marșarier.

În cazul în care nuanța de roșu nu cucerește toți clienții, cei de la Dacia oferă și 'Highland Gray' drept alternativă. Acesta din urmă primește accente de culoare roșie la interior și pe capacele oglinzilor exterioare.

Climatizarea are reglare automată, iar unitatea multimedia include și un sistem de navigație. Scaunele față au încălzire, iar volanul și nuca schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele. O dotare importantă în plus față de Prestige este reprezentată de sistemul de pornire și acces fără cheie.

Pentru moment, Duster Charisma nu este prezent în configuratorul românesc al mărcii Dacia, dar modelul poate fi găsit în mai multe țări din Europa. Primul model Dacia Duster de culoare roșie i-a fost livrat fostului președinte Traian Băsescu.

Adaugă un comentariu