O viață pe șosea. Acest bărbat locuiește într-un cort tras de motocicletă

Mulți dintre noi ne dorim să fim proprietari, să deținem un apartament sau o casă și să ne bucurăm de stabilitatea oferită de locuința permanentă. Alții, precum bărbatul din acest clip video, s-ar simți mai degrabă prizonieri în acest scenariu, deci aleg să-și trăiască viața non-stop pe șosea.

Bob Wells, administratorul canalului de YouTube CheapRVliving, a stat de vorbă cu un american care a renunțat de bunăvoie la ideea de a locui între patru pereți, optând în schimb pentru o rulotă pliabilă trasă de o motocicletă.

Kevin locuiește non-stop pe șosea începând din august 2018. Casa lui mobilă este o rulotă pliabilă marca Windward, o combinație între rulotă și cort, fabricată în anul 2001. Aceasta este trasă de o motocicletă Yamaha Super Tenere din 2012, pe care bărbatul o consideră marea sa mândrie.

 

Citește și:

Cum a vrut şoferiţă din Prahova să-i fraierească pe polițiștii care o amendau!

Fă ASTA să-ți răcești rapid mașina încinsă de soare! Durează 2 minute

 

În felul acesta călătorește zilnic prin SUA, explorând zone pe care și-a dorit întotdeauna să le viziteze și bucurându-se de zero restricții. Nu este pensionar, dar face tot posibilul să se angajeze constant cu jumătate de normă, astfel încât să nu rămână niciodată ancorat prea mult într-un singur loc.

Motivul pentru care a ales o motocicletă în defavoarea unei mașini este libertatea pe care aceasta i-o oferă: „Pot oricând să merg cu motocicleta 11 km într-o anumită direcție, să ajung la poalele unui munte și să încerc să urc pe el. Este vorba despre latura aventuroasă, care este foarte importantă pentru mine, pentru că nu voi fi mereu tânăr. Acum, încă pot face astfel de lucruri‘, povestește Kevin în cadrul episodului.

Nu mă așteptam să fie așa frumos amenajată. Și atât de spațioasă!‘, comentează un utilizator pe YouTube. „Sunt uluit de cât de mult spațiu oferă acel cort. Nu mi-aș fi imaginat niciodată, privindu-l din exterior‘, scrie alt internaut.

Interviul și prezentarea locuinței mobile durează aproape 20 de minute, iar clipul video poate fi urmărit integral la finalul acestui articol.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/CheapRVliving

Adaugă un comentariu