Zvonuri: Cristiano Ronaldo a cumpărat cea mai scumpă mașină din lume

Unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din lume, Cristiano Ronaldo, ar fi cumpărat cea mai scumpă mașină nouă din toate timpurile. Portughezul în vârstă de 34 de ani deține o colecție impresionantă de autoturisme de lux.

După cum poate v-ați dat seama deja, vorbim despre Bugatti La Voiture Noire, autoturismul unicat fabricat de compania franceză în doar un singur exemplar. Acesta a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva în Martie.

Chiar dacă versiunea prezentată la Geneva nu este încă produsul final, privitorii au putut observa toate detaliile de la exteriorul mașinii. Formele Mașinii Negre' au fost inspirate de la clasicul Type 57 Atlantic și de la actualul Divo, ce este bazat la rândul său pe Bugatti Chiron.

Citește și:

Titi Aur, despre greșeala care l-a costat viața pe Răzvan Ciobanu. Care a fost cauza morții?

Detalii de la locul tragediei în care a murit designerul Razvan Ciobanu

Lacrimi în ochii pasionaților: era motoarelor aspirate se apropie de sfârșit

Cum arată Trabantul cu cel mai impresionant habitaclu din istoria modelului

VIDEO – O mașină Tesla Model S explodează spontan, în parcare

VIDEO – Un șofer de troleibuz face plăți online în timp ce conduce. „Cu greu mai controla volanul!’

 

Chiar dacă nu este o certitudine, faimosul fotbalist ar fi plătit 16,7 milioane de euro pe Bugatti La Voiture Noire. Cea mai scumpă mașină nouă din lume vine cu o caroserie fabricată exclusiv din fibră de carbon, iar propulsorul W16 are patru turbine și produce o putere maximă de 1.500 CP.

Motorul de 8.0 litri ar trebui să ajute bolidul să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 2,4 secunde, iar viteza maximă ar trebui să depășească pragul celor 400 km/h.

La Voiture Noire s-ar potrivi de minune în garajul lui Cristiano Rolando. Portughezul este un mare colecționar de mașini, iar din colecția lui putem enumera Rolls-Royce Phantom, Ferrari 599 GTO, Lamborghini Aventador, Aston Martin DB9, Bentley Continental GTC Speed, iar lista poate continua.

Adaugă un comentariu