Ce poți păți dacă îi arăți semne obscene unui alt șofer (Video)

Traficul poate fi supărător, dar asta nu înseamnă că este în regulă să le arăți semne obscene altor șoferi.

Înjurăturile în trafic ar putea fi taxate foarte scump

Situația aceasta este prezentă în toate țările în care traficul este aglomerat și participanții la trafic sunt stresați, iar România nu face excepție. Din fericire, nu suntem în situația altor state, unde violențele în trafic sunt la ordinea zilei.

Chiar și așa, este bine să nu ne forțăm norocul, iar tocmai de aceea nu trebuie să provocăm alți șoferi sau să răspundem la provocările din trafic. Oricât de nervos ai fi când ești la volan, evită să arăți semne obscene sau să înjuri alți participanți la trafic. Există riscul ca aceștia să fie și ei la fel de nervoși ca tine și să inițieze o altercație.

Românii ar putea plăti amenzile la jumătate într-o perioadă mai lungă de 2 zile

În cazul șoferilor din clipul de mai jos, conducătorul modelului Corvette l-a supărat pe cel de la volanul pick-up-ului Ram 1500. Întâmplarea a făcut ca pick-up-ul cu motor diesel de la Cummins să fie modificat, iar una dintre schimbările aplicate este posibilitatea generării unei cantități deranjante de fum la apăsarea unui buton. Sigur, mai este necesară și apăsarea accelerației odată cu activarea funcției respective.

Ce a văzut un fermier pe terenul său în urma unei plimbări cu mașina. Nu mi-a venit să cred!’

Procedeul se numește ‘rolling coal’ în Statele Unite ale Americii, unde este mai popular decât și-ar dori activiștii care apără mediul înconjurător. Din fericire, la noi nu este o practică des întâlnită, iar mașinile care scot fum în asemenea cantități nu sunt modificate special pentru această funcție, ci au diferite probleme tehnice.

Iată unul dintre lucrurile pe care le poți păți atunci când superi un proprietar de pick-up cu motor diesel!

Record de amenzi în cele mai aglomerate intersecții ale Capitalei

Adaugă un comentariu