Record de amenzi în cele mai aglomerate intersecții ale Capitalei

Astăzi, polițiștii de la Rutieră au făcut o razie de amploare în cele mai aglomerate intersecții ale Capitalei. Ținta polițiștilor au fost șoferii care depășesc neregulamentar pentru a-și face loc în fața cozilor de la semafoare.

Unul dintre cele mai aprinse puncte ale Capitalei a fost astăzi intersecția Mihai Bravu cu Ferdinand. Astăzi, intersecția a fost împânzită de polițiști, iar amenzile au curs.

„Vezi doamne că am depăşit coloana. Dimineaţa, poliţiştii trebuie să modifice traficul, când e mai aglomerat să treacă traficul la 3-4 benzi, nu să stea în mijlocul intersecţiei, că noi nu suntem vinovaţi pentru ce se întâmplă în oraşul acesta’, a declarat unul dintre șoferi.

“Desfăşurăm aceste acţiuni ca să îi descurajăm pe cei care fac astfel de abateri care produc o stare de indignare şoferilor care respectă normele rutiere, care stau în coloană la semafor, deşi traficul prezintă valori destul de ridicate’, a declarat Adrian Codău, purtător de cuvânt la Brigada Rutieră.

Chiar dacă intenția polițiștilor de la Rutieră a fost bună, efectul a fost invers în ceea ce privește traficul, aglomerația amplificându-se. În plus, și în zilele următoare polițiștii vor merge în cele mai aglomerate intersecții pentru a-i pedepsi pe cei care încalcă regulile de circulație.

Via | Digi24

Adaugă un comentariu