Este Dacia Sandero mai atrăgător decât Renault Clio? Ce au răspuns francezii

Noul Dacia Sandero nici bine nu a apărut că deja face furori, atât în țară cât și în afară. Iată ce a relevat un sondaj de opinie din Franța.

Citește și:

Din sezonul 2021 echipa Renault devine Alpine F1 Team

Renault Clio R.S.: Mașină mică cu motor mare. De ce nu?

Sindicatul muncitorilor Renault vrea ca Dacia Spring să fie produsă în Franța

În așteptarea prezentării oficiale — anunțate pentru 29 septembrie — a noilor generații Logan, Sandero și Sandero Stepway, nu ne rămâne decât să admirăm primele imagini furnizate de Dacia.

Urmărind primirea bună pe care a avut-o primul set de fotografii, jurnaliștii de la publicația franceză Turbo au făcut un sondaj de opinie urmărind întrebarea: Este noua Dacia Sandero mai frumoasă decât Renault Clio?

Oponentul nu a fost ales întâmplător: Dacia Sandero va sta pe platforma CMF-B a actualului Clio — desigur, într-o formă mai simplistă și mai puțin tehnologizată, pentru că producătorul român urmărește în primul rând stabilirea unui preț foarte ofertant, o strategie care este specifică Daciei încă de la relansarea brandului, în 2005.

Din cei 8.206 de participanți la sondaj, 67% au ales noul Sandero în locul lui Clio — al cărui design nu este nici departe plictisitor. Urmează de văzut dacă această afinitate pentru hatchback-ul românesc se va traduce și în cifre de vânzări pe măsură.

Adaugă un comentariu