Am dat start înscrierilor la Best Driver 2021 – AMÂNAT din cauza condițiilor incerte cauzate de COVID-19

Cel mai dinamic eveniment organizat de AUTO BILD revine în 2021 după aproape trei ani de așteptare. Ediția cu numărul șapte a concursului Best Driver va avea loc în 28 august la Academia Titi Aur, cel mai complex autodrom din Europa de Est, și pune accentul pe siguranța în trafic și conducerea defensivă.

La fel ca până acum, Best Driver este dedicat cititorilor AUTO BILD, care își doresc să-și demonstreze îndemânarea la volan. Și de data aceasta avem mai multe surprize pregătite pentru voi, începând de la cele trei probe care vă vor testa integral calitățile de șofer.

Vom alege, prin tragere la sorți, 21 de participanți, care vor fi împărțiți în trei grupe. Toți se vor afla sub atenta îndrumare a trainerilor specializați din cadrul Academiei. Cei 21 de participanți pot veni însoțiți, dacă doresc, de un prieten sau un membru al familiei. Însoțitorul nu poate participa la concurs, însă este nevoit, la rândul său, să respectele regulamentul de mai jos.

Ocupanții primelor poziții în clasament își vor adjudeca premile puse la bătaie. Pe lângă o zi plină de competiție, vor exista și momente în care veți putea împărtăși păreri și impresii din lumea auto alături de echipa AUTO BILD România.

Program

09:00-9:30
Primire invitați;

09:30-10:00
Welcome coffee;

10:00-10:30
Prezentare echipă, reguli de siguranță, completare formulare, prezentare ateliere;

10:30-13:00
Partea practică (3 ateliere, echipe a câte 7 persoane, alternativ, cu traineri dedicați);

13.00 – 13.30
Festivitate de premiere și înmânarea premiilor;

13.30 – 14.30
Masa de prânz, socializare, sesiune foto & video, interviuri cu participanții.

Probe:
– Chestionar tip DRPCIV;
– Simulator indoor de distragere a atenției;
– Circuit de îndemânare.

Cu punctajele de la atelierele 1 și 2 și timpul de la atelierul 3 se întocmește clasamentul  în urma căruia vor fi desemnați cei trei câștigători (locurile 1, 2 și 3).

Condiții generale de participare Best Driver 2021:

  1. Pentru înscrierea la Best Driver vă rugăm sa ne trimiteți următoarele date la adresa de mail [email protected]: nume și prenume, data nașterii, adresă e-mail, număr de telefon, adresă și o fotografie sau o copie scanată a permisului auto;
  2. Participanții trebuie sa aibă permis de conducere categoria B, de minim 2 ani și să nu dețină licență de pilot;
  3. Tragerea la sorți pentru selecția celor 21 de participanți se va face pe data de 13 august;
  4. Fiecare participant ales va fi contactat telefonic de către Organizator pentru confirmarea prezenței;
  5. În situația în care unul sau mai mulți participanți trași la sorți ne anunță că nu pot participa, vor fi trași la sorți alți participanți în locul acestora, în limita totalului de 21 de participanți;
  6. Participanții trași la sorți care nu se prezintă până la ora 10:00 în data de 28.08.2021 la Academia Titi Aur vor fi excluși automat din concurs;
  7. Participanții își asumă obligația de a se deplasa în regie proprie la locul de desfășurare al evenimentului.

 

Reguli Covid și obligații participanți

Concursul Best Driver se desfăsoară în spațiu exterior. Pentru prezența în spațiile interioare ale locației Academia Titi Aur, fiecare participant va agrea să:

  • completeze un formular pe proprie raspundere;
  • i se măsoare temperatura corporală (max. 37.5 °​C pentru acces);
  • poarte mască de protecție în spațiile închise și în mașini;
  • fie instruit din punct de vedere a siguranței pe circuit de către un trainer specializat al Academiei Titi Aur, va respecta indicațiile acestuia în permanență și va agrea că este direct responsabil
  • de propria siguranță și securitate personală, pe toată șederea în locație.

În caz contrar, participantul va fi exclus din concurs.

Toți participanții vor fi testați pentru COVID-19 dacă nu au dovada vaccinării, a unui test negativ PCR sau antigen dar nu mai vechi de 72 de ore sau un test de anticorpi, care să arate că au avut COVID-19 și s-au vindecat. În eventualitatea unui rezultat pozitiv la testul antigen efectuat la fața locului, participantul în cauză va fi nevoit să părăsească locația fără a mai putea participa la eveniment.

Înregistrarea la Best Driver atrage după sine, implicit, că sunteți de acord cu REGULAMENTUL CONCURSULUI și cu POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR

https://www.auto-bild.ro/concurs/regulament-general-concursuri-195069.html
https://www.auto-bild.ro/politica-de-confidentialitatea-datelor

Academia Titi Aur este situată pe DN1A, la doar 16 kilometri de centura Bucureștiului, la ieșirea din Crevedia. ATA este locul unde fiecare șofer poate veni pentru a-și îmbunătăți stilul de conducere. La acest moment, Academia Titi Aur este cel mai mare și complet autodrom din Europa de Est și se întinde pe 12,5 hectare. Complexul include un circuit mixt: asfalt (1,2 kilometri), off road (1 kilometru) și macadam (1,2 kilometri).

Adaugă un comentariu