De necrezut! Un polițist spală mașina personală a șefului său chiar în curtea instituției

Pe pagina de Facebook “Doar în Brăila” a fost postată o fotografie în care se vede cum, în curtea Poliției Locale din Brăila un agent, îmbrăcat în uniformă, spală autoturismul personal al directorului executiv adjunct.

Un nou scandal a curprins poliția din Brăila, după ce un om al legii a fost fotografiat în timp ce spăla mașina personală a directorului adjunct al instituției.

Dumitru Hahui, director executiv adjunct Poliția Locală Brăila și proprietarul bolidului spălat, a încercat să explice situația pentru digi24.ro: “El când a spălat mașina unității, când era un metru distanță între una și alta, a stropit-o și pe aia și când a văzut că a stropit-o – mașina era spălată cu o zi înainte – a aruncat cu apă! Nu l-am pus eu, n-am știut!”

Primarul Brăilei i-a cerut demisia de onoare, însă adjunctul poliției locale refuză să facă asta. “Nu-mi dau demisia, să se facă o eventuală anchetă, să vadă în ce constă marea mea abatere”, s-a apărat Dumitru Hahui.

Directorul Poliției Locale a declarat că a fost demarată o anchetă internă pentru a se stabili dacă directorul executiv adjunct este sau nu vinovat.

Adaugă un comentariu