Fostul designer-șef al Lamborghini a semnat cu alt constructor. Pentru cine va proiecta mașini

Celebrul designer auto Filippo Perini, care a condus timp de zece ani departamentul de design al Lamborghini, a semnat cu un constructor auto asiatic! Acesta va continua să proiecteze mașini premium, iar conducerea noii sale companii îl prezintă ca fiind esențial pentru viitorul mărcii.

Filippo Perini, fost designer-șef în cadrul Lamborghini, a semnat un contract cu Genesis Motor, divizia premium a constructorului sud-coreean Hyundai Motor Group. Acesta va conduce departamentul de design în cadrul Studioului de Design Avansat Genesis din Europa, începând de pe 16 septembrie.

 

Citește și:

Noul examen medical obligatoriu pentru șoferi: Nu-l treci, nu iei permisul

Poliția nu vrea să știi asta: când poate deveni nul un proces-verbal completat de Poliţia Rutieră

 

Mă fascinează posibilitatea de a contribui la evoluția brandului Genesis și sunt nerăbdător să încep această nouă provocare alături de echipa de design Genesis, punându-mi la dispoziție experiența și pasiunea‘, a declarat Perini.

Și noul angajator se declară la fel de entuziasmat de mutarea realizată: Experiența vastă a lui Filippo cu brandurile europene de lux îl face omul ideal pentru a conduce Studioul de Design Avansat Genesis, iar rolul său va fi esențial în dezvoltarea tuturor proiectelor noastre viitoare‘, a declarat Luc Donckerwolke, directorul general Hyundai Motor Group.

Filippo Perini este licențiat în inginerie mecanică și deține un master în design auto, obținut la Politehnica din Milano. De-a lungul carierei sale, italianul a colaborat cu mărci precum Alfa Romeo sau Audi. În perioada 2006-2016 a ocupat funcția de Director de Design în cadrul Lamborghini. Ulterior, s-a alăturat companiei Italdesign Giugiaro, dețiuntă de Volkswagen Group, unde a dirijat activitățile de design până în prezent.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/Lamborghini

Adaugă un comentariu