L-au făcut statuie! Cum este ademenit Elon Musk în Oklahoma

Cea mai înaltă a cincea statuie din Statele Unite a fost transformată în… Elon Musk. Așa încearcă statul american Oklahoma să ademenească Tesla.

Citește și:

Îndrăzneț: așa ar arăta o Dacia 1300 dacă ar fi lansată în 2020

După problemele pe care le-a întâmpinat în California — suspendarea activității în contextul COVID-19 — Elon Musk a anunțat că vrea să mute o parte din producție altundeva. Inițial a menționat Texas și Nevada, însă anunțul a stârnit o cursă neoficială între state pentru a-l convinge pe Musk acolo e locul ideal pentru o nouă fabrică.

Oklahoma conduce în topul eforturilor de persuasiune. Oficialitățile din Tulsa au convertit o vestită statuie — Golden Driller (trad. Sondorul Auriu) — în… Elon Musk. Mai precis, au pictat fața sculptată a statuii cu fizionomia lui Musk, iar peste centura sondorului au atașat inscripția Tesla. A, da, și pe pieptul statuii — a cincea cea mai înaltă din Statele Unite; are 22,8 metri — este acum vizibilă sigla Tesla.

Statuia Elon Musk din Tusla, Oklahoma

Inițiativa aparține grupurilor Tesla Owners Club of Oklahoma (trad. Grupul Proprietarilor de Tesla din Tulsa) și Tulsa for Tesla (trad. Tulsa pro Tesla).

Iar convertirea statuii nu a fost singurul demers pe care Tulsa îl face în atragerea atenției (și investiției) lui Elon Musk în Oklahoma. Site-ul BigFuckingField.com a fost creat special pentru a-i arăta — într-un mod original — lui Elon Musk, în detaliu, beneficiile construrii unei fabrici în Tulsa.

Cu toate acestea, Musk încă nu a reacționat la semnalele din Tulsa. Ne-ar fi plăcut să-i vedem reacția când a dat cu ochii pentru prima dată de Golden Musk Driller.

Adaugă un comentariu