Eveniment Auto Bild: ECHIPA DE TESTE

Echipa Auto Bild te aşteaptă la a doua ediţie a concursului „Echipa de teste. Demonstrează-ţi abilităţile de pilot la volanul unui SEAT Leon FR şi ai posibilitatea de a câştiga unul dintre numeroasele premii puse în joc.

Auto Bild te invită la startul unei noi ediţii a concursului „Echipa de Teste. Anul acesta îţi propunem o experienţă incitantă pe circuitul AMCKart, la volanul lui SEAT Leon FR. Redactorii Auto Bild şi echipa SEAT îţi vor fi alături pe parcursul întregii zile pentru a răspunde întrebărilor tale, într-un cadru relaxat şi prietenesc. Iar pentru a creşte tensiunea unei zile care se anunţă de pe acum una fierbinte, am pregătit şi un concurs la finalul căruia vom alege cei mai buni piloţi. Vei concura contra cronometru pe circuitul AMCKart, la volanul lui SEAT Leon FR cu motor 1.4 TSI de 150 CP, departajarea urmând să se facă pe baza timpilor obţinuţi. Mai multe informaţii vom pune la dispoziţie la faţa locului celor 20 de candidaţi selectaţi prin tragere la sorţi. Ce trebuie să faci pentru a te afla printre aceştia?

Intră acum în Echipa de Teste Auto Bild pentru a avea şansa de a testa, în ziua de 25 iunie, SEAT Leon FR 1.4 TSI ACT. Unde? Pe circuitul de la AMCKart, unde vom pregăti probe speciale ca tu să poţi descoperi toate secretele modelului spaniol cu gene sportive. Tot ce trebuie să faci este să intri la adresa www.auto-bild.ro/echipadeteste şi să completezi formularul de înscriere.

SEAT Leon FR, maşina pe care o vom testa în cadrul evenimentului, a beneficiat recent de un facelift, prilej cu care a primit un design atractiv şi numeroase noutăţi tehnologice.

La bordul modelului de test veţi aprecia farurile Full LED, pachetul Full Link de conectare cu telefonul mobil, sistemul de acces şi pornire fără cheie, navigaţia cu ecran tactil de 8 inchi sau sistemele avansate de siguranţă, cum sunt asistentul de bandă şi tempomatul adaptiv.

Abia aşteptăm să ne vedem!

Înscrie-te în concurs pe www.auto-bild.ro/echipadeteste-2018 

Pe 31 mai dăm startul înscrierilor! Intră pe www.auto-bild.ro/echipadeteste-2018 şi completează formularul de înscriere pentru o şansă de a participa la concursul nostru. Aşa cum a fost şi la ediţiile trecute, trebuie să ai permis de conducere valabil, cu o vechime de minimum 2 ani şi să nu deţii licenţă de pilot profesionist.

Data-limită de înscriere este 18 iunie. Prin tragere la sorţi se vor alege 20 de participanţi, care vor fi invitaţi să participe la evenimentul Echipa de teste, ce se va desfăşura în data de 25 iunie 2018, pe pista de carting AMCKart, situată în şos. de Centură Bucureşti nr. 5A. La faţa locului, în ziua evenimentului, participanţii vor primi informaţii suplimentare despre desfăşurarea probelor, detalii despre penalizări, precum şi alte informaţii utile despre derularea competiţiei.

 

 

Marele premiu

Un weekend pentru două persoane în Delta Dunării cu demipensiune la Hotel Gulliver Delta Resort,

la volanul unui Seat Leon FR cu plinul făcut.

Locul 2

Televizor LED + GPS

Locul 3

Boxe 5.1 SERIOUX ENVIRO + GPS + Ramă foto digitală

Vei conduce un SEAT Leon FR 1.4 TSI ACT cu următoarele date tehnice:

Motor L4, turbo, benzină Cilindree 1395 cmc

Putere maximă 150 CP/5000 rpm Cuplu maxim 250 Nm/1500 rpm

Viteză maximă 215 km/h repriza de la 0–100 km/h în 8,0 s

Transmisie faţă, cutie de viteze manuală cu 6 trepte

Dimensiuni L/l/h 4282/1816/1444 mm / Volum portbagaj 380 l

Consum mediu 4,9 l/100 km • Emisii CO2 114 g/km

Preţ: de la 20.932 euro cu TVA

Aici poţi să vezi cum a fost evenimentul Echipa de Teste organizat de AUTO BILD România în anul 2017.

Adaugă un comentariu