Fabrica Continental din Timisoara primeste distinctia Q1 din partea Ford

Fabrica lui Continental de la Timisoara a primit o distictie foarte importanta din partea celor de la Ford, prin care ii sunt recunoscute calitatea produselor, precizia livrărilor, managementul materialelor, dar si sprijinul acordat pe partea de inginerie și costuri. Disticția Q1 a fost primită pentru instrumentele de bord care sunt produse pentru Ford și livrate pe piața NAFTA încă din 2012.

 

Pentru a i se putea inmana acest premium, compania Continental a trebuit sa treaca printr-o serie de audituri si a trebuit sa indeplineasca un numar de criterii specifice pentru industria automobilelor. Performanta finala a fost apreciata in urma unor criterii precum: comunicare, munca in echipa, evoluarea managementului, dar si prin evaluarea certificarilor pentru industrie ISO TS 16949 și  ISO 14001.

De exemplu, instrumentele de bord produse la Timisoara de Continental fac parte din echiparea de serie a modelelor Fusion si Mondeo, iar in anul 2013 au fost livrate circa 140.000 de astfel de unitati pentru fabrica din Mexic.

Reprezentantul Ford, Kalman Palvolgyi, care a fost implicat în ghidarea fabricii din Timișoara pentru atingerea țintelor Q1, a spus: ,,Bunul cel mai de valoare al unei companii sunt oamenii. Firma Continental a înțeles acest lucru la Timișoara’.

 

Fabrica de componente electronice din Timișoara a fost înființată în 2006 și are în prezent circa 800 de angajați. La aceasta fabrica se produce tehnologie de ultimă oră pentru industria auto, printre care: unități de control airbag, instrumente de bord, frâne de parcare electronice și monitoare de afișaj. Fabrica face parte din compania Continental Automotive Romania S.R.L., care are în Timișoara și un centru de cercetare și dezvoltare cu peste 2000 de angajați și unul în Iași, cu 900 de angajați, având planuri de a continua să crească și să se dezvolte și anul acesta.

Adaugă un comentariu