Ce filme cu mașini poți vedea pe Netflix luna aceasta

Pasionații auto cu abonament pe Netflix au de unde alege dacă vor să bifeze două pasiuni dintr-o singură vizionare: mașinile și cinematografia. Indiferent că vorbim despre documentare sau ficțiune, platforma online de video streaming ne pune la dispoziție suficiente filme cu mașini încât să ne entuziasmăm.

În continuare, să aflăm ce filme cu mașini sunt disponibile luna aceasta pe Netflix.

Fastest Car / Cea mai rapidă mașină

Sinopsis oficial: „Șoferii supermașinilor exotice își demonstrează credibilitatea împotriva unor mașini obișnuite, tunate de adevărații mecanici’.

Primul sezon al acestei emisiuni originale marca Netflix a apărut în 2018. În cele opt episoade lansate până în prezent, ai ocazia să vezi în acțiune supercaruri precum Lamborghini Aventador, Ferrari 488, Dodge Viper sau McLaren MP4.

Sezonul al doilea va apărea anul acesta, dar încă nu a fost anunțată o dată concretă a premierei. Știm, însă, că va fi alcătuit din șapte episoade.

 

Need for Speed: Începuturi

Sinopsis oficial: „Tocmai ieșit din închisoare, un pilot de curse stradale accelerează la maximum într-o cursă nebună prin țară pentru a-l prinde pe cel care i-a înscenat o crimă’.

În distribuție regăsim nume sonore precum Aaron Paul, Dominic Cooper, Rami Malek sau Michael Keaton, iar filmul este bazat pe celebra serie de jocuri NFS, produse de Electronic Arts.

 

Seria Fast and Furious / Furios și Iute

Franciza care nu mai are nevoie de nicio prezentare a debutat în 2001, prin „The Fast and the Furious’. Cu Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez și Jordana Brewster în rolurile principale, filmul original s-a bucurat de un succes copleșitor și a condus la extinderea poveștii într-o serie de opt filme, care au însumat venituri de peste 5 miliarde de dolari la nivel global.

Sinopsisul oficial al primului film: „Un polițist sub acoperire se infiltrează într-o echipă de curse de stradă din Los Angeles, suspectată de jafuri de amploare, și se îndrăgostește de sora șefului bandei’.

Anul acesta apare primul spin-off al seriei, adică o poveste adiacentă firului epic principal. Intitulat „Hobbs & Shaw’, acesta îi are în prim-plan pe Dwayne „The Rock’ Johnson și Jason Statham. Poți citi aici mai multe despre „Hobbs & Shaw’, care debutează în cinematografele românești pe 2 august 2019.

 

Formula 1: Drive to Survive / Formula 1: Viața în Viteza a 8-a

Sinopsis oficial: „Un sezon de Formula 1 disputat în care piloții, managerii și proprietarii de echipă trăiesc la cote maxime, atât pe circuit, cât și în afara lui’.

Formula 1: Drive to Survive invită publicul în spatele scenei, în spatele camerei de filmat, pentru a simți pe propria piele cât de intense sunt emoțiile participării în această competiție. Explorăm momente-cheie ale Marelui Circ – atât victorii spectaculoase, cât și dezastre înfiorătoare – cot la cot cu piloții, cu familiile acestora și cu oamenii din conducere.

Poți citi aici mai multe informații despre acest serial documentar.

 

Car Masters: Rust to Riches / Restauratorii: De la Rugină la Glorie

Sinopsis: „Pestrița echipă din Gotham Garage face revizii generale unei colecții diverse de mașini și camioane, achiziționând o vedetă pe care o pot vinde pe bani frumoși’.

Trebuie menționat că emisiunea, compusă momentan dintr-un singur sezon, are nota 9 pe IMDb. Aceasta este media calificativelor acordate de aproape 2.700 de spectatori.

 

Citește și:

Parcare gratuită în București, pe timpul nopții – Primăria Capitalei a publicat proiectul

Ziua Poliției – Mesajul unui lider de sindicat: „Ne deplasăm la intervenții în coșciuge cu girofar

Amenzi mai mici pentru șoferi! Proiectul a fost adoptat tacit

Mașinile Volvo vor parca singure, dacă șoferul a consumat alcool

Istoric vehicul – aplicația RAR prin care poți verifica istoricul unei mașini

 

Dirt

Sinopsis oficial: „Arestat pentru furt auto, un tânăr de 17 ani primește o ofertă de lucru și șansa de a-și schimba viața din partea managerului unei echipe de piloți auto profesioniști’.

Filmul de acțiune a fost lansat în 2018 și îi are în distribuție pe Kevin Dillon, DeRon Horton și Christina Moore. Pe IMDb, mulți internauți scriu că „Dirt’ este un titlu subapreciat și se declară plăcut surprinși după vizionare.

 

Sursa foto: Netflix

Adaugă un comentariu