„Formula 1: Drive to Survive” – serialul Netflix are acum trailer oficial

Netflix se pregătește să lanseze cât de curând un nou serial documentar, axat pe culisele Marelui Circ, intitulat Formula 1: Drive to Survive. Platforma de streaming video a lansat și un prim trailer oficial!

Formula 1: Drive to Survive invită publicul în spatele scenei, în spatele camerei de filmat, pentru a simți pe propria piele cât de intense sunt emoțiile participării în această competiție. Explorăm momente-cheie ale Marelui Circ – atât victorii spectaculoase, cât și dezastre înfiorătoare – cot la cot cu piloții, cu familiile acestora și cu oamenii din conducere.

Publicat pe Netflix, sinopsisul oficial al serialului promite spectatorilor o experiență intensă: „Viteză, tensiune, competiție. Experimentați lumea șoferilor și finanțatorilor din Formula 1, începând cu cockpitul și ajungând până în birourile conducerii‘.

 

Citește și:

Schimbări la polițele RCA: ce criterii noi de risc ar putea fi introduse

Test de frâne în condiții extreme

Cea mai mare paradă de mașini autonome organizată vreodată

Cele mai periculoase șosele din România

Tot ce trebuie să știi despre verificarea unei mașini second hand

Sicrie pe roți: mii de mașini din România prezintă pericol iminent de accidente

Românii cumpără pe încredere mașini second hand: doar 15% le verifică în service

 

Ian Holmes, directorul departamentului drepturi media în cadrul Formulei 1, explică ce anume i-a tentat să colaboreze cu platforma de streaming video: „Acest documentar unic întruchipează sportul și ne ajută să arătăm poveștile nespuse de pe circuit și din afara lui. Parteneriatul cu Netflix ne ajută să devenim un brand de entertainment și să atragem noi fani în sport‘.

Compusă din 10 episoade, miniseria documentară are premiera pe Netflix în data de 8 martie – cu nouă zile înaintea debutului noului sezon F1.

În curând, sunt șanse mari să îl urmărim și pe fiul lui Michael Schumacher pilotând în această competiție. Mick Schumacher a intrat recent în programul Ferrari Driver Academy, iar anul acesta va avansa de la F3 la Formula 2.

În continuare, puteți urmări trailerul oficial al emisiunii Formula 1: Drive to Survive.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/Netflix

Adaugă un comentariu