Ford ar putea colabora cu Deutsche Post pentru producerea unui minivan electric

Ford analizează posibilitatea de a producere minivanul electric Streetscooter – dezvoltat de grupul german Deutsche Post DHL, ambele companii explorând modalităţi de extindere a proiectului, a afirmat joi Gunnar Herrmann, preşedintele Ford Germania.

Deutsche Post DHL, cel mai mare furnizor global de servicii poştale logistice şi de curierat, a anunţat recent că şi-ar putea dubla producţia modelului său electric Streetscooter şi l-ar putea vinde şi altor firme, la un preţ de 32.000 de euro. Iniţial, Deutsche Post a dezvoltat utilitara Streetscooter, cu o autonomie de până la 120 de kilometri, pentru a livra propria corespondenţă şi coletele poştale.

Adio permis în format fizic! În curând, permisul va fi disponibil pe telefonul mobil

Luna trecută, cu ocazia lansării modelului cu emisii zero StreetScooter Work XL, produs cu componente Ford, Deutsche Post a anunţat că ar putea extinde colaborarea pe segmentul utilitarelor electrice cu Ford.

Motorina se scumpeşte de la o zi la alta. Doar la guvern se văd scăderi de preţ

Tăriceanu: Eu nu am văzut vreo scumpire la carburant

‘Analizăm în detaliu colaborarea cu Deutsche Post şi ne gândim dacă putem majora numărul de vehicule. Cerere există, şi trebuie să analizăm modul în care acest model de afaceri poate fi extins’, a explicat Gunnar Herrmann, adăugând că Ford a primit cereri din toată lumea de când a încheiat parteneriatul cu Streetscooter, în iunie.

Herrmann a declarat că Ford studiază condiţiile necesare pentru construirea acestui model în Germania, posibil la fabrica din Koln.

Sursa: reuters.com

Ford a început producţia noului model EcoSport la fabrica din Craiova. Noul Ford EcoSport este oferit, în premieră, cu sistemul de tracțiune integrală Intelligent All Wheel Drive, care îmbunătățește tracțiunea și aderența pe șosea și în afara acesteia.

Adaugă un comentariu