Ford Driving Skills for Life – Încă 2,9 milioane de euro vor fi investite pentru instruirea tinerilor șoferi

Ford a anunțat că va investi încă 2,9 milioane de euro în 2016 pentru programul Ford Driving Skills for Life (DSFL). Banii vor fi utilizați pentru instruirea gratuită a 7.000 de tineri șoferi.

În România, programul Ford Driving Skills for Life se derulează alături de profesioniștii Napoca Rally Academy. Aici, piloții Bogdan Marişca, Marco Tempestini şi Simone Tempestini te vor ajuta să deprinzi tainele șofatului în siguranță.

„Şoferii începători au încă multe de învăţat despre siguranţa la volan, astfel încât le recomandăm cu tărie să apeleze la cursurile Ford DSFL. Este un program distractiv, gratuit, educativ şi, pentru că noi reevaluăm de la an la an ceea ce predăm, este întotdeauna relevant’, a declarat Bogdan Marisca, coordonatorul Ford DSFL în România.

ford driving skills for life romania

Din 2014 și până în prezent, în România au fost instruiți aproximativ 2.500 de șoferi, în cele 4 sesiuni desfășurate la București, Craiova, Cluj și Iași. Anul acesta, Ford DSFL ajunge în Timișoara, Cluj și Craiova.

„Prea mulţi tineri adulţi îşi pierd viaţa în accidente rutiere cauzate de lipsa experienţei la volan şi deciziile neadecvate. Cu această nouă investiţie de 2,9 milioane Euro în instruirea tinerilor şoferi pentru 2016 putem asigura unui număr de 7.000 de tineri abilităţile şi cunoştinţele care le-ar putea salva viaţa’, a afirmat Jim Graham, director, Ford DSFL.

Adaugă un comentariu