Vlogger cumpără un Ford F-350 de 100.000 $ pentru teste, îl distruge (VIDEO)

Care este ultimul loc în care ai vedea un pickup de lux, modificat? Într-o baltă de noroi. Fix acolo l-a dus noul său proprietar.

Citește și:

Noua maşină a lui Ion Țiriac are nevoie de cel puţin două locuri de parcare

Oficial: BMW X7 pickup este real! Unde poate fi găsită autoutilitara de lux

Rivian R1T este prima mașină din lume care poate întoarce ca un tanc: în loc (VIDEO)

Jeep Gladiator atinge stadiul Maximus cu ajutorul Hennessey! Câți cai are bestia

Bollinger B2 – ce performanţe are acest nou pick-up electric

Tesla Cybertruck își arată supremația printr-o întrecere cu Ford F-150 (VIDEO)

În Statele Unite, piața pickup-urilor este în continuare una dominantă – motiv pentru care producătorii de mașini electrice care vor să se impună aici încearcă să vină cu oferte tentante: Tesla Cybertruck, Rivian R1T, Bollinger B2 sau Nikola Badger sunt câteva exemple elocvente.

Cu toate că în Europa încă sunt privite în primul rând ca autoutilitare, urmărindu-li-se caracterul practic înainte de toate, în SUA posesia unui pickup este privită în primul rând ca asocierea cu un anumit lifestyle. Piața aftermarket abundă de oferte de jante cromate imense, kit-uri pneumatice și alte accesorii care să-ți facă mașina mai impunătoare. Pe stradă.

Băieții de la WhistlinDiesel demonstrează că toate aceste modificări nu fac decât să altereze natura mașinii, și să o îndepărteze de scopul pentru care a fost făcută. Și ca să convingă că sunt serioși în misiunea lor, au cumpărat un F-350 de circa 100.000 $ pentru… teste.

În episodul prezentat aici, pickup-ul a fost dus pe un câmp înghețat și supus unor încercări, printre care se numără și traversarea unei mici mlaștini. În mod deloc surprinzător, echipat cu anvelopele cu care a venit, matahala de peste doi metri înălțime și peste cinci lungime ajunge să se împotmolească, fiind nevoie de intervenția unui tractor pentru remorcare.

Presimțim că nu este ultimul clip pe care îl vedem cu acest F-350 modificat: vloggerul promite și alte „probe’ în episoadele următoare.

Adaugă un comentariu