Ford Focus este disponibil pentru precomandă în România

Noua generație a lui Ford Focus este disponibilă pentru pre-comandă pe piața din România.

Noul Ford Focus are un sistem care detectează gropile

În cadrul campaniei de pre-lansare a noului Focus, cei de la Ford au dezvoltat o platformă web dedicată modelului compact, pe care au numit-o mergimaideparte.ro. Odată cu acest anunț, avem atât prețurile noului Focus în România, cât și oferta pentru programul Rabla.

Potrivit prețului de listă, noul Focus pleacă de la 17.750 de euro cu TVA inclus și transport în varianta de bază, Trend Edition, echipată cu un motor 1.0 EcoBoost de 100 CP și cuplat unei transmisii manuale cu șase trepte. Varianta sedan a noului Focus este la 18.000 de euro, iar pentru caroseria wagon, Focus este cu 350 de euro mai scump decât berlina.

Ford Focus Mk III de la 8.000 de euro

Motorul 1.0 EcoBoost poate fi comandat și cu noua transmisie automată cu opt trepte a celor de la Ford. Cea mai ieftină asemena variantă are un preț de listă de 19.850 de euro cu TVA inclus. Motorizările diesel pornesc de la 19.500 de euro cu TVA inclus pentru un 1.5 EcoBlue de 95 CP și cutie manuală cu șase trepte.

Ford Fiesta – A opta generație vine cu patru versiuni

Există cinci niveluri de echipare în gamă: Trend Edition, ST Line Business, Titanium, Titanium Business și Vignale. Fiecare dintre acestea poate fi comandat cu un pachet omonim de dotări, dar nu poți comanda un pachet de dotări cu nume de nivel echipare pentru o altă dotare. Cu alte cuvinte, poți lua un Ford Focus Vignale cu pachetul Vignale, dar nu poți lua acel pachet opțional pentru un alt Focus dacă nu este în echiparea Vignale.

Ford Focus 1.0 EcoBoost: Un campion în testul de anduranță

Prin programul Rabla, vei putea cumpăra un Ford Focus la 12.900 de euro cu TVA inclus în variatna Trend cu 1.0 EcoBoost de 100 CP. Prețul special este disponibil doar până la finalul lunii septembrie. Listele de comenzi sunt deja deschise în toate showroom-urile Ford din România.

Poți citi testul nostru cu noua generație a lui Ford Focus în numărul 15 al Revistei Auto Bild România!

Noul Ford Focus oferta Rabla

Adaugă un comentariu