Ford lansează edițiile Fiesta Red & Black

Ford a decis să ofere și noului model Fiesta tratamentul 'roșu sau negru'. Edițiile Red & Black vin cu o serie de îmbunătățiri estetice.

Citește și:

Oficial: Program de vouchere de 9000 de lei pentru mașini noi

Neatenția la volan e sport național

Salonul Auto București și Accesorii 2018 și-a deschis porțile! Galerie foto exclusivă

Ce pățești dacă vorbești la telefon în timp ce conduci?

De ce trebuie să rotim anvelopele la schimbul periodic?

Samsarii câștigă 45 de milioane de euro pe an din măsluirea kilometrajului

 

Modelele din ediția specială Red & Black pornesc de la varianta de echipare ST-Line și sunt oferite în două versiuni. Ediția Red, așa cum sugerează și numele, este vopsită în nuanța Race Red și dispune de două dungi longitudinale de culoare neagră.

În contrast, ediția specială Black, este vopsită în negru și are aplicate două dungi longitudinale colorate în negru mat, dar care au accente roșii. Tot la exterior putem observa un eleron spate în culoarea caroseriei și jantele de 17 inch.

Tema sportivă continuă și la interior, unde putem observa diverse elemente roșii pe scaunele sport, pe mânerele ușilor, dar și în jurul gurilor de aer din zona centrală a consolei centrale. De asemenea, interiorul dispune de un volan sport din piele cu accente roșii.

Edițiile Red & Black vin în standard cu unitatea media SYNC 3 și cu ecranul touchscreen de 8 inch. SYNC 3 este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto și poate fi configurat împreună cu sistemul audio Bowers & Wilkins capabil să ofere 675 W.

Pe partea de siguranță, versiunile speciale vin echipate cu sistem de avertizare a coliziunilor frontale cu detecție a pietonilor, identificare a semnelor de circulație, pilot automat adaptiv și cu un sistem de monitorizare a unghiului mort.

Ovalul albastru nu are de gând să ofere un motor diferit pentru aceste ediții speciale. Sub capotă găsim propulsorul de 1 litru cu trei cilindri, care produce o putere de 140 CP și un cuplu maxim de 180 Nm (între 1.500 – 5.000 rpm). Cutia de viteze aleasă este una manuală cu șase trepte.

Amko Leenarts, director design Ford Europa a declarat că 'Stilul noilor versiuni Red & Black Edition are rolul de a accentua natura sportivă a modelului Fiesta'. Acesta a mai afirmat că 'viitorii clienți ai edițiilor speciale Red & Black vor să-și exprime personalitatea prin design-ul îndrăzneț'.

Adaugă un comentariu