Salonul Auto București și Accesorii 2018 și-a deschis porțile! Galerie foto exclusivă

Salonul Auto București & Accesorii 2018 este deschis între 11-21 Octombrie și își așteaptă vizitatorii în cadrul Romexpo, Pavilionul B2, cât și în zonă exterioară adiacentă. Ediția din anul acesta marchează 25 de ani de la organizarea primei ediții a Salonului Auto București & Accesorii.

Citește și:

Ce pățești dacă vorbești la telefon în timp ce conduci?

Românii au fraudat Germania cu 21 de milioane de euro prin achiziții auto

De ce trebuie să rotim anvelopele la schimbul periodic?

România va avea separatoare de sens cu role

Americanii au decis: Tesla Model 3 este cea mai sigură mașină din lume

Samsarii câștigă 45 de milioane de euro pe an din măsluirea kilometrajului

 

Pentru a sărbători cum se cuvine cei 25 de ani de existență, organizatorii evenimentului au decis ca astăzi, 11 Octombrie, accesul publicului vizitator la eveniment să fie gratuit.

Peste 350 de modele auto sunt expuse în cadrul expoziției. De la autoturisme clasice, de epocă, la modele noi. Autoturismele cu sisteme alternative de propulsie nu lipsesc din cadrul evenimentului.

Pe lângă autoturismele expuse, mai puteți vedea și segmentul dedicat specialiștilor din domeniul echipamentelor, pieselor și accesoriilor. Aceste standuri ocupă o suprafață totală de 5000 mp.

Astăzi, 11 octombrie, Salonul Auto București & Accesorii este deschis până la ora 20. Între 12-20 Octombrie, programul zilnic este de la 10:00 la 20:00, iar duminică, 21 Octombrie este de la 10:00 – 18:00.

Începând de mâine, prețul unui bilet de acces este de 35 lei, iar accesul copiilor sub 7 ani și al persoanelor cu dizabilități este gratuit.

Nu uitați că astăzi este ultima zi când vă puteți înscrie la concursul nostru de pe Facebook, unde puteți câștiga 10 invitații duble la Salonul Auto București & Accesorii.

Adaugă un comentariu