Gestul incredibil făcut de o româncă pentru a scăpa de o amendă

O întâmplare absolut uluitoare în care sunt implicaţi cetăţeni români a avut loc în Italia: după un banal control în trafic poliţiştii au avut parte de o ofertă inedită de mită. 

Citeşte şi:

Video cu bolidul Porsche care zboară cu 130 km/h în troleibuz!  O pasageră din Porsche a murit în urma impactului, iar 27 de persoane aflate în troleibuzul lovit au fost rănite  

Știai despre soluția care îndepărtează picaturile de ploaie de pe parbriz?

La începutul acestei săptămâni un echipaj al poliției italiene a oprit pentru control în Cerignola, o mașină în care se aflau trei persoane – doi bărbați și o femeie, care era și proprietara mașinii -, toate din România. Carabinierii au descoperit că bărbatul aflat la volan nu avea permis de conducere și nici nu îl obținuse vreodată.

În acest moment a apărut o ofertă de mituire greu de crezut: în  încercarea de a-i convinge pe carabinieri să treacă cu vederea incidentul și să nu-l amendeze pe bărbatul aflat la volan, care era partenerul ei, femeia s-a oferit să facă sex cu carabinierii din patrulă.

După cum era de aşteptat oferta a fost respinsă şi femeia a fost dusă în fața instanței, bărbatul aflat la volan a fost amendat şi mașina a fost confiscată.

Sursa: digi24.ro / foggiareporter.it. Foto: pixabay.com

taguri
Adaugă un comentariu