Halep: “Nu pot nici să mă gândesc să am asemenea mașini”. La ce model se referea tenismena?

Simona Halep este una dintre cele mai bogate sportive din România. Cu toate aceste, tenismena rămâne modestă când vine vorba despre automobile de sute de mii de euro, deși are în garaj exemplare extrem de scumpe.

Recent, afaceristul Ion Țiriac a achiziționat un G 650 Landaulet, un vehicul cu totul impresionant. Este vorba despre o ediție limitată de 99 de exemplare.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Mai puțini bani pentru Programul Rabla în 2018

Prezentă la eveniment, Simona Halep a arătat cât este de modestă. Tenismena a vorbit despre bolidul care costă aproximativ 630.000 de euro.

“Nu pot nici să mă gândesc sa am asemenea masini, domnul Tiriac este singurul care poate face acest lucru. De fiecare data cand vin aici raman foarte placut suprinsa” a spus Simona Halep care s-a pozat cu mașina.

Când va intra în vigoare NOUA TAXĂ! Într-un fel sau altul, TOȚI O VOM PLĂTI!

Ce a văzut un fermier pe terenul său în urma unei plimbări cu mașina. Nu mi-a venit să cred!’

Ion Țiriac a fost cel care a făcut o glumă, făcând referire la prețul piperat pe care l-a plătit pentru automobil: “La prețul asta nu puteau sa pună o pornire automată? Îmi trebuie cheie?”.

Afaceristul Ion Tiriac a dezvăluit că a primit o oferta de 1 milion de euro pentru modelul Mercedes Maybach G650 Landaulet însă a refuzat-o.

Adaugă un comentariu