Hennessey Project Deep Space: Atunci când cerul nu reprezintă limita

Suntem obișnuiți ca americanii de la Hennessey să ne surprindă cu tot felul de mașini extrem de rapide, însă nimic nu ne-a pregătit pentru Project Deep Space. Va fi un vehicul electric ultraperformant cu șase roți și tot atâtea motoare electrice.

Conform schițelor oficiale, noul hypercar electric va beneficia de trei punți, iar fiecare dintre acestea va include câte două motoare electrice. Un singur motor va produce circa 400 CP, ceea ce înseamnă că puterea totală a sistemului ar putea depăși cu ușurință 2.000 CP.

Hennessey promite că această mașină va realiza cel mai scurt timp al unui vehicul de stradă pe sprintul 0-300 km/h. În același timp, vehiculul beneficiază de trei rânduri de scaune, unde își vor găsi locul până la patru persoane. Șoferul ocupă o poziție centrală, asemenea legendarului McLaren F1.

La o lungime de circa șase metri, mașina va avea loc suficient pentru acumulatorul care va oferi o autonomie promisă de peste 1.000 de kilometri.

Iar o versiune de serie a fost deja anunțată, ba chiar primul exemplar a fost deja vândut (pe hârtie cel puțin) unui posesor de Hennessey Venom F5 pentru trei milioane de dolari. În total, vor fi produse 105 exemplare Project Deep Space.

Adaugă un comentariu