Herbert Stein, fondatorul AutoItalia, a murit

​Fondatorul companiei AutoItalia, Herbert Stein, a încetat ieri din viață la vârsta de 87 de ani. Austriacul Herbert Stein este cel care a bazele comerțului modern cu automobile la noi în țară, la începutul anilor ’90.

Herbert Stein a înființat AutoItalia în 1993 importând în România modele produse de Fiat. Acesta a vândut compania cu pricina în anul 2011.

Anunțul decesului lui Stein a fost făcut de către compania AutoItalia, deţinută astăzi de Levy Group, companie din Tel Aviv deţinută de familia omului de afaceri Michael Levy.

Mit sau adevăr? O mașină de Formula 1 ar putea merge invers printr-un tunel

Poliția americană a publicat filmarea accidentului fatal în care a fost implicată o mașină autonomă (Video)

‘OMUL Herbert Stein a ştiut sa fie mentor pentru generaţii de angajaţi şi a ajutat pe cei aflaţi în dificultate, ori de câte ori a avut această posibilitate. Se încărca cu bucuria celor din jur său, iar omenia este ceea ce nu i-a lipsit niciodată!’, se arată într-un anunț oficial al AutoItalia.

Pe piața din România, Autoitalia a început cu Fiat apoi a adăugat în portofoliu toate mărcile Grupului Fiat (Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Abarth, Fiat Professional), cu excepția mărcii Ferrari.

Vitezometrul te minte! Uite CUM AFLI VITEZA REALĂ a mașinii tale!

ȘTII CÂND SE MONTEAZĂ ANVELOPELE DE IARNĂ? Ce trebuie să faci ca SĂ EVIȚI AMENDA!

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare