Huawei dezvăluie prima mașină condusă de un smartphone dotat cu Inteligență Artificială

Huawei susţine că a devenit primul producător de dispozitive mobile din lume care utilizează un smartphone dotat cu Inteligență Artificială pentru a conduce o mașină.

Asta este LEGEA CARE VA DUCE LA DISPARIȚIA SAMSARILOR!

VIDEO Un instructor auto din Constanța a fost SURPRINS ÎNTR-O IPOSTAZĂ INCREDIBILĂ!

Proiectul RoadReader’ forțează limitele tehnologiei de recunoaștere a obiectelor și testează capabilitățile de învățare, viteza și performanța dispozitivelor cu tehnologia AI.

A MUTAT O MAȘINĂ 5 METRI în București și A PRIMIT 9 LUNI DE ÎNCHISOARE!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

Spre deosebire de alte mașini fără șofer, care detectează pur și simplu obstacole, Huawei a transformat un Porsche Panamera într-o mașină fără șofer care nu doar vede, ci, foarte important, înțelege împrejurimile sale, susţine compania.

VIDEO Ți-o mai amintești pe ȘOFERIȚA TUPEISTĂ care a făcut show cu un polițist?

Ai grijă pe cine deranjezi’ în trafic! Polițiștii circulă cu mașini neinscripționate! Uite ce a pățit un șofer din Ploiești! | VIDEO

Acest lucru înseamnă că distinge între 1000 de obiecte diferite, inclusiv o pisică sau un câine, o minge sau o bicicletă, reușind să decidă cu privire la cel mai adecvat mod de a acționa.

Proiectul RoadReader’ inițiat de Huawei profită de capabilitățile AI deja integrate în smartphone-ul Huawei Mate 10 Pro. Dispozitivul utilizează Inteligența Artificială pentru a recunoaște în mod automat obiecte.

Huawei a prezentat proiectul RoadReader’ și capacitățile autoturismului la ediția de anul acesta a târgului internațional de tehnologie, Mobile World Congress (MWC), ce a avut loc în Barcelona.

HUAWEI Mate10 Pro poate conduce un Porsche

Poate smartphone-ul tău să conducă o mașină autonomă? HUAWEI Mate10 Pro este primul smartphone cu inteligență artificială care poate conduce un Porsche. Convinge-te urmărind clipul de mai jos! #Mate10Pro

Posted by Huawei Mobile on 27 Februarie 2018

Adaugă un comentariu