VIDEO – A început producţia Ford EcoSport la Craiova

Producţia noului Ford EcoSport la fabrica din Craiova va demara astăzi în prezenţa preşedintelui României, Klaus Iohannis.

Noul Ford EcoSport este oferit, în premieră, cu sistemul de tracțiune integrală Intelligent All Wheel Drive, care îmbunătățește tracțiunea și aderența pe șosea și în afara acesteia. Acesta măsoară constant nivelul de aderență al fiecărei roți la nivelul suprafeței de rulare și poate ajusta nivelul cuplului până la 50/50 între puntea față și puntea spate în sub 20 de milisecunde.


Sistemul de tracțiune integrală poate fi comandat exclusiv împreună cu noua motorizare diesel de 1,5 litri, în versiunea de 125 CP. Aceasta dezvoltă un cuplu maxim impresionant, de 300 Nm, și, împreună cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte, promite un consum infim de combustibil, de numai 4,5 l/100 km.

O versiune cu tracțiune față a motorului diesel EcoBlue de 1,5 litri și 125 CP va fi oferită de la mijlocul anului 2018, aceasta fiind cuplată cu o transmisie manuală cu coeficient de frecare redus. O versiune degonflată a noului propulsor, care dezvoltă 100 CP, combinată cu roți motrice față și cu o nouă cutie manuală cu șase trepte va fi de asemenea disponibilă la lansarea modelului.

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

INCREDIBIL! Cum face MIRCEA BADEA când e oprit de poliție! VIDEO    

Mașina de doar 2500 de euro CARE MERITĂ CUMPĂRATĂ!          

În ofertă este inclus și premiatul motor pe benzină 1.0 EcoBoost, care a făcut o figură frumoasă în testul de anduranță cu modelul Focus. Acesta va fi disponibil în versiuni cu transmisie manuală cu șase trepte care dezvoltă 140 CP, 125 CP și – de la mijlocul anului 2018 – 100 CP. Varianta de 125 CP cu transmisie automată cu șase trepte va oferi clapete în spatele volanului pentru o schimbare mai confortabilă a treptelor pe modul manual.

Noul EcoSport va continua să ofere setări ale suspensiilor și ale direcției ajustate special pentru clienții din Europa, cu un profil optimizat al amortizoarelor, arcurilor, al raportului de direcție, al punții spate cu bară de torsiune, al setărilor sistemului ESP și al nivelului de asistență la nivelul direcției.

EcoSport  dispune în premieră de un sistem Cruise Control cu limitator cu viteză ajustabil care îi ajută pe șoferi să mențină mașina în limitele legale de viteză și de o cameră de marșarier. Comutatorul automat de fază lungă și senzorii de ploaie preiau o parte dintre responsabilitățile șoferului și îi permit acestuia să se concentreze mai bine la șosea, în timp ce volanul încălzit și Controlul electronic automat al temperaturii îmbunătățesc și mai mult nivelul de confort.

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! “Vrei să mă dau jos la tine?”

Motorina se scumpeşte de la o zi la alta, dar uite ce urmează

Oferta tehnologică a lui EcoSport este completată de instrumentarul digital cu diagonala de 4.2 inch prin care pot fi accesate foarte ușor informațiile-cheie ale călătoriei, în timp ce oglinzile rabatabile sunt încălzite pentru a putea fi dezghețate mult mai ușor în diminețile reci.

Suita de sisteme de asistență include Blind Spot Information System, care poate să-l notifice pe șofer în legătură cu alte vehicule care se apropie în unghiul mort, și Roll Stability Control, care ajustează cuplul dezvoltat de motor și forțele de frânare pentru a-i ajuta pe șoferi să mențină controlul mașinii.

Gama noului EcoSport va include în premieră varianta sportivă EcoSport ST-Line. Aceasta oferă un design exterior agresiv și un caracter dinamic sportiv pronunțat. Varianta EcoSport ST-Line va fi disponibilă în echiparea standard cu spoilere și praguri laterale unice inspirate din familia modelelor Ford Performance, cu bare de plafon și rame negre pentru blocurile optice frontale, cu jante Dark Tarnish de 17 inch, cu embleme ST-Line, cu plafon și oglinzi laterale contrastante.

La interior, această versiune oferă un volan ST-Line unic cu partea inferioară teșită și îmbrăcat în piele. Scaunele cu tapițerie parțial din piele beneficiază de inserții Miko-Dinamica – un material special de tip piele întoarsă' fabricat din poliester reciclat – și de cusături de culoare roșie. Pachetul ST-Line este completat pe EcoSport de schimbătorul de viteză și de mânerul frânei de mână îmbrăcate în piele, de pragurile ST-Line și de pedalierul sport din oțel.

Adaugă un comentariu