Întoarcerea asta pe buza prăpastiei ne-a făcut să transpirăm în palme (VIDEO)

Există șoferi de camion experimentați, există șoferi de camion curajoși, apoi există șoferi de camion care flirtează cu moartea.

Citește și:

Ce se poate întâmpla dacă frânezi în fața unui camion? (VIDEO)

Confirmare din interior în plină Stare de Urgență: Poliția Română are plan de amenzi

Șoferii de camion sunt considerați — sau ar trebui să fie, cel puțin — experimentați, prin natura activității sale. Există o diferență majoră între a conduce un SUV de 2 tone și un mamut de câteva zeci de tone, și aici nu ne referim doar la diferența de greutate, ci la toate aspectele care derivă din aceasta.

Există numeroase filmulețe pe Internet cu șoferi de camion care își demonstrează îndemânarea în operarea unui astfel de autovehicul, strecurând TIR-uri cu trailer pe străduțe înguste sau garând la rampă dintr-o singură încercare. Însă șoferul din clipul de mai jos este la următorul nivel, ridicând considerabil miza în cazul unui eșec.

Descrierea acestei postări indică faptul că manevra s-a produs pe o trecătoare montană din China. Șoferul și-a dat seama că nu merge în direcția în care trebuie, așa că a decis să întoarcă în loc. Pe buza unei prăpăstii. Ați văzut ceva mai la limită decât asta? Dacă da, împărtășiți experiența cu noi, în secțiunea de comentarii.

Adaugă un comentariu