Învaţă să ceri un schimbi de ulei în chineză! S-ar putea ca doar aşa să te înţelegi la service în România

Asociaţia Societăţilor de Service Auto Independente (ASSAI) vrea să aducă muncitori chinezi pentru service-urile auto, potrivit unui comunicat.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România

Care sunt finaliștii pentru premiul „Mașina anului 2018 în Europa’. Lipsește Volkswagen din finală

ASSAI a trimis Ambasadei Chinei o propunere de colaborare şi anunţă că vrea un proiect-pilot pentru 80 de angajaţi chinezi. Salariile sunt cuprinse între 500 – 800 euro net/luna pentru angajaţii service-urilor, plus cazare şi hrană.

ASSAI mai arată în comunicat că industria de reparaţii auto din România se confruntă de peste 5 ani cu un deficit în creştere de forţă de muncă calificată în acest domeniu, având în vedere că parcul auto este de peste 7,5 milioane de autovehicule, cu o vârstă medie de 14 ani.

Un român face grave acuzații unui lanț mare de benzinării: Mi-au vândut motorină cu apă’. Ce spune vânzătorul!

Așa arată mașina UNICAT produsă de un reșițean

În comunicatul citat se mai arată că în multe situaţii, salariile solicitate de muncitorii români depăşesc posibilităţile patronilor de service, acuzând “angajaţii cu experienţă” că “au ajuns să şantajeze efectiv patronii de service-uri, profitând de lipsa de forţă de muncă pregatită în acest domeniu şi nu acceptă salarii sub 1000 – 1400 de euro net”.

Jandarmeria Română are CELE MAI TARI DACIA DUSTER DIN LUME! Galerie foto

Patronii de service-uri reuniti in asociatie mai arata ca multi angajati calificati pleaca din Romania “sa munceasca pe bani mai multi in tari precum Olanda, Anglia, Irlanda, Italia”.

taguri
Adaugă un comentariu