Jandarmeria s-ar putea dota cu un vehicul de 12 tone complet blindat. Cât costă “Monstrul”?

Compania austrică Achleitner a prezentat în urmă cu câteva zile la expoziţia dedicată industriei apărării, BSDA, un HMV de 12 tone, pe care ar dori să-l vândă Jandarmeriei Române.

Automobilul ce este complet blindat și cântărește peste 12.000 de kilograme este produs în Austria, dar are şi componente româneşti produse de Automecanica Mediaş.

Momentul care se putea încheia tragic! Cum a decis un tirist să abordeze o depășire | VIDEO

Salonul Auto de la Paris, sperietoarea constructorilor

„Este un vehicul HMV 1 (High Mobility Vehicle – vehicul cu mobilitate avansată -n.r.) blindat, care poate transporta 8 persoane în spate şi două în faţă. Are transmisie integrală, independentă, complet blindată şi poate fi utilată cu foarte multe accesorii. Poate fi utilzată de forţele armate, de poliţie, jandarmerie şi se foloseşte la intervenţii rapide în caz de conflict’, a declarat Sebastian Pop, administratorul subsidiarei din România a companiei austriece Achleitner.

Cât costă “Monstrul”?

Conform producătorului, versiunea de bază a acestui vehicul pleacă de la 450.000 de euro şi poate urca până la 700.000 de euro “Pentru Jandarmerie am adus-o”, a mai spus Sebastian Pop pentru Mediafax.

Ce vor păți șoferii care nu vor plăti amenzile rutiere?

taguri
Adaugă un comentariu