Momentul care se putea încheia tragic! Cum a decis un tirist să abordeze o depășire | VIDEO

Într-o curbă de pe raza judeţului Suceava, un tirist s-a angajat într-o depășire extrem fiind extrem de aproape de a lovit un alt automobil care circula regluamentar pe contrasens. Imaginile postate pe Facebook au stârnit ample reacții.

Incidentul a avut loc la intrarea în oraşul Frasin dinspre municipiul Câmpulung Moldovenesc, pe raza judeţului Suceava. Conducătorul unui TIR s-a angajat în mod iresponsabil într-o depășire extrem de periciolasă. Un potențial impact a fost evitat la limită. Depăşirea a fost surprinsă de camera de bord a vehiculului ce era condus în mod regulamentar.

Salonul Auto de la Paris, sperietoarea constructorilor

Ce vor păți șoferii care nu vor plăti amenzile rutiere?

Pe Facebook, mai mulți șoferi au notat contrariați. “Ce a făcut acest şofer nu are nici o scuză, trebuie să fii sinucigaş sa faci asta, dar şi lipsa infrastructurii duce la aceste riscuri. Ar trebui toţi să conştientizăm şi să ne gândim şi la cel de lângă noi nu să lipim mâinile pe volan, privirea înainte, ochelari de cal şi am drumul meu, de restul mi se rupe”, a scris un bărbat. Înregistrarea a adunat mii de share-uri și de comentarii.

Cu ce mașini aleargă polițiștii din Galați după infractori | FOTO

Altcineva a adăugat: “Uite aşa fac accidente nişte oameni care nu gândesc”.

    Alex says:

    A depasit peste linia dubla continua. Carnetul ridicat 3 luni si gata. Nu ar strica si o interdictie pentru tiristi sa depaseasca masinile, exceptand situatia cand masina este stationata sau merge cu avariile puse.

Adaugă un comentariu