Kia EV9 se pregătește pentru debutul oficial din 2023

Kia a dezvăluit detalii despre programul final de testare intensivă parcurs de Kia EV9 înainte de debutul său la nivel mondial în 2023. SUV-ul 100% electric Kia EV9 va deveni modelul de top al mărcii și are ca target revoluționarea segmentul SUV-urilor electrice de clasă mare

Dezvoltat într-o perioadă de 44 de luni pentru a stabili noi standarde în design, performanță, autonomie, dinamică de condus, tehnologie și confort, fiecare aspect al modelului EV9 este în prezent împins la limitele durabilității la centrul global de cercetare și dezvoltare Kia din Namyang, Coreea de Sud.

În timpul acestei faze finale de testare, modelul EV9 este supus neîncetat unui program de verificare sever ce cuprinde folosirea sistemului de tracțiune integrală și rularea pe teren accidentat, precum și a unui test de trecere printr-un vad cu apă adâncă, pentru a asigura fiabilitate maximă chiar și în cele mai provocatoare condiții de rulare. Pistele pentru testele de mare viteză, manevrabilitate și aderență redusă pun fiecare element al performanței și ținutei de drum a modelului EV9 sub cel mai strict control. În același timp, suprafețele neiertătoare ale 'traseului Belgian' le permit inginerilor Kia să supună confortul de rulare și calitatea fabricației modelului EV9 celor mai dure încercări posibile. Pe lângă programul de testare realizat la centrul de cercetare și dezvoltare Namyang, ca orice model Kia, EV9 a fost supus și unui regim de testare sever în locații de pe tot globul, în condiții meteo severe.

Kia a dezvăluit pentru prima dată în avanpremieră cel mai nou model emblematic al său, sub forma prototipului Kia Concept EV9, expus la expoziția AutoMobility LA desfășurată anul trecut în Los Angeles. Personificând filosofia „Opposites United', noul limbaj de design al mărcii, modelul de producție EV9 va reprezenta vârful tuturor posibilităților disponibile pentru un SUV. Kia EV9, dezvoltat pe platforma E-GMP (Electric Global Modular Platform) avansată a companiei va introduce o nouă eră în mobilitatea sustenabilă, sofisticată și de înaltă tehnologie.

Adaugă un comentariu