Kia Proceed: noua generație are o caroserie shooting brake!

Kia Proceed de nouă generație a schimbat caroseria! Modelul are acum o configurație shooting brake.

La fel ca fratele său hatchback, Proceed a renunțat la apostrof și va fi produs tot în Slovacia. Kia a proiectat noul Proceed în Europa și îl oferă în continuare cu o garanție standard de șapte ani sau 150.000 de kilometri. Aceasta din urmă este unică în segment.

Citește și:

Programul Rabla primește o suplimentare de buget

Toyota va rechema în service un milion de mașini

Mercedes Vision Urbanetic: cum arată taxiul autonom al viitorului

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

BMW X2 M35i aduce cel mai puternic motor cu patru cilindri în linie al mărcii

Mercedes-Benz GLE: Schimbare de look pentru noua generație!

 

Kia Proceed este cu cinci milimetri mai lung decât Ceed Sportswagon și împarte platforma tehnică, numită K2, cu celelalte modele Ceed. Posteriorul este elementul unde designerii și-au 'făcut de cap' și au adus un aspect complet nou în această gamă.

Motorizările sunt preluate direct din gama Ceed, cu tot cu versiunea GT, ceea ce înseamnă că sunt oferite motoare care asigură între 120 și 204 CP. Pratic, vorbim despre două motoare alimentate cu benzină și un diesel în oferta Kia Proceed de nouă generație. Există atât transmisii manuale, cât și automate în portofoliu, iar tracțiunea integrală nu este disponibilă pentru nicio versiune.

Kia Proceed va debuta comercial în Europa în prima parte a anului 2019. Până atunci, ar trebui să aflăm și prețul său pe piața din România.

Adaugă un comentariu