Kosmiq ar putea fi numele noului SUV Skoda

Ce au în comun literele K și Q? Acestea sunt atribuite gamei de SUV-uri Skoda. Până acum, modelele Kodiaq și Karoq au respectat acest trend, dar și noul model pare să se supună curentului. Acesta ar putea fi numit Skoda Kosmiq.

Citește și:

Proiectul Primăriei a fost aprobat: Cum obții 500 de lei pentru combustibil?

Amenzi mari pentru abateri considerate minore de către șoferi

Cât de productivă este o cameră fixă: Uite câte amenzi adună în două săptămâni

VW a confirmat: producția lui Passat se mută

Ora de Educație Rutieră: Un proiect în întâmpinarea șoferilor de mâine

Șoseaua de Centură a Bucureștiului – un proiect continuu

Ford vrea să scape de mirosul de mașină nouă'

Ce trebuie să conțină o trusă sanitară auto?

București este pe primul loc în Europa la aglomerație

Oferte ANAF!

 

Cel mai probabil, Kosmiq va fi înrudit cu VW T-Cross și va utiliza platforma MQB-A0 a grupului. Ca și VW T-Cross și Seat Arona, acesta ar putea să beneficieze de motoarele 1.0 TSI, 1.5 TSI și 1.6 TDI. Iar, în același timp transmisiile vor fi atât manuale cu cinci sau șase trepte, cât și automate DSG cu dublu ambreiaj.

Noul model va fi bazat pe prototipul Vision X prezentat la Salonul Auto de la Geneva anul acesta. Cel mai mic SUV Skoda va fi dezvăluit în prima parte a anului viitor.

Informația că noul model Skoda se va numi Kosmiq a venit de la Auto.cz. De asemenea, publicația cehească a anunțat că producția noului SUV va începe în a 28-a săptămână a anului 2019.

Skoda Kosmiq (dacă se va numi așa) va fi cel mai spațios model din segmentul său. Cel puțin așa susțin oficialii Skoda, despre care mai afirmă că va fi disponibil și cu un sistem de tracțiune integrală. Pentru început, nu va exista o versiune de tip plug-in hybrid.

Adaugă un comentariu