Noi oferte ANAF: Ce mașini sunt de vânzare în noiembrie?

A mai trecut o lună și avem noi oferte ANAF. De data aceasta, am cules oferte din mai multe orașe ale țării.

Începem cu Brașov, unde ANAF va comercializa un Ford Focus Tournier (break), an de fabricație nespecificat, dar echipat cu un motor diesel de 1.753 centimetri cubi. I se prezintă și seria de șasiu, respectiv WF0NXXGCDN1K58185. Acest model pleacă de la prețul de 4.405 lei fără TVA, cu 25% mai mic decât era evaluat în raportul inițial, iar vânzarea este programată pentru data de 12 noiembrie 2018.

Citește și:

Cel mai scump loc de parcare din România

Proiect: Suspendarea permisului de conducere la 45 de puncte

În urmărirea Contelui Dracula

Se scumpește RCA!

Modificare majoră pentru Prima Mașină

O nouă țeapă circulă prin SMS

Ce trebuie să știi despre noua taxă auto

Câți români au rămas fără carnet anul acesta

Jantă de aluminiu sau de oțel?

 

Tot în Brașov, în data de 14 noiembrie 2018, ANAF va primi oferte prin licitație un Audi A4 din 2000 cu motor diesel de 1.898 cmc, adică un 1.9 TDI. Caroseria este break, iar prețul de pornire este de 7.449 de lei. La limită în raport cu prețul pe piață al unui asemenea model.

În aceeași zi, dar în Sibiu, ANAF vinde un Volkswagen Polo diesel din 2008 la prețul de pornire de 16.504 lei. Spre deosebire de alte licitații, la acest preț nu se percepe TVA. De data aceasta, nu este specificată starea tehnică a vehiculului, dar se precizează faptul că are peste 150.000 de kilometri parcurși și că este deja la sediul A.J.F.P. Sibiu, localizat pe strada Calea Dumbrăvii, numărul 17.

A doua zi, în Brașov, va fi vândut un Land Rover Discovery 3 din 2009, cu motor diesel de 2.720 de centimetri cubi, cutie de viteze cu șase trepte și 200.000 de kilometri la bord, la un preț de pornire de 53.446 de lei, fără TVA, dar cu 25% mai mic față de cât a fost evaluat inițial.

În data de 16 noiembrie 2018, tot la Brașov, ANAF vinde prin licitație un BMW 325 din 2001, adică un Seria 3 din generația E46, care va porni de la 9.777 de lei. La fel ca în cazul modelului Audi A4 de mai sus, prețul este la limita superioară a ceea ce poți cumpăra pe piață.

Între timp, în Sibiu, ANAF vinde în data de 21 noiembrie, două autovehicule care aparțineau aceleiași persoane. Unul dintre ele este un Opel Omega din 1995 care nu este în stare de funcționare, dar pentru care ANAF solicită un preț fără TVA de 7.068 de lei, semnificativ mai mult decât valorează pe piață un asemenea model în stare de funcționare. În aceeași zi va fi licitat un Ford Transit autoutilitară, fabricat în anul 2000, care pleacă de la 1.025 lei fără TVA. Evaluarea îl descrie ca fiind în ‘stare bună de funcționare’.

O zi mai târziu, în Brașov, ANAF vinde un alt Ford Transit, fără a specifica anul de fabricație. Acesta pleacă de la 11.539 de lei fără TVA, alături de o Toyota Avensis care pleacă de la 21.568 de lei, tot fără TVA.

Dacă vreți să participați la licitație, trebuie să vă prezentați la sediul ANAF din orașul respectiv cu cel puțin o zi înainte pentru a vă putea înscrie și licita. Va trebui să plătiți și o taxă de participare în contul Administrației Județene a Finanțelor Publice, în cazul de față fiind vorba despre instituția responsabilă pentru județul Brașov. Taxa de participare sau garanția este de 10% din prețul de pornire a licitației la care vreți să vă înscrieți.

Adaugă un comentariu