La noi se poate! Un român a vândut un VW cu daună totală, mașina se revinde în stare “perfectă”. Vezi cât ar face profit samsarul!

Samsarii din România ar face profit cu orice preț. Un român a vândut un Volkswagen Caravelle care fusese grav avariat într-un accident de circulație. La puțină vreme, bărbatul a constatat că mașina se revinde pe Internet ca fiind în stare “perfectă”.

Un român a trimis un mesaj site-ului vezicatface.ro unde a sesizat neregula privind fostul său automobil. “Am fost deținătorul unui VW Caravelle cumpărat din Germania în anul 2010, însă în septembrie 2015 am avut un accident cu ea si a ajuns daună totală”, a scris bărbatul.

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! “Vrei să mă dau jos la tine?”

Acesta a continuat: “În speranța că o voi repara, am mai ținut-o până în august 2016, însă în cele din urmă am vândut-o pe suma de 2.000 euro. Astăzi căutand din nou dupa un model asemanator am regăsit-o complet refacută și în ‘stare perfectă’”.

Se pare că mașina a fost reparată și se vinde pe site-ul autovit.ro pentru prețul de 7.800 de euro. Cât ar avea profit samsarul? Câteva mii de euro bune.

taguri
    Oricine says:

    Ce articole de cacat mai scrieti… nu va duce si pe voi capul ca masina aia nu se repara singura?? Mecanica, tinichigerie, vopsitorie… mai ganditi inainte sa scrieti toate mizeriile legate de profit de cateva mii de euro bune… sunteti varza… varza!

    Senior says:

    ai tinut o in speranta ca o vei repara! deci era raparabila! Daca i fii reparat o, si peste 3 4 5 ani ai fii pus o in vanzare, ai fi mentionat in anunt ca masina a fost dauna totala dar ai reparat o ? Ori dupa ce te plictiseai de masina, ai fii dus o la fier vechi ca altul sa nu ieie teapa cu o masina care a fost dauna totala si reparata sa o cumpere! De taceai filozof ramanei asa se zice!

    radu says:

    exista n masini dauna totala in afara reparate la reprezentanta care ajung sa fie reparate si circula fara probleme. daca pe masina asta scoate 1500e profit e mare chestie. miile alea de euro sunt ipotetice

    Petrescu Florin says:

    Dupa ce o repari si bagi banii in ea, ce profit mai scoti ? 0 lei sau – 6000 de euro daca nu o poti vinde ca samsar

Adaugă un comentariu