Fantezie în alb: Lamborghini Aventador și Bugatti Veyron la zăpadă! (VIDEO)

Rar ne este dat să vedem regine de garaj înfruntând zăpada iernii; tocmai de asta apreciem atât de mult acest clip.

Citește și:

Cea mai scumpă Sanie a Moșului: două Bugatti Chiron cu reactoare în loc de roți

Un proprietar confirmă: Bugatti Veyron este teribil de scump de întreținut

Test de impact cu Porsche 911 și Bugatti Chiron. Motivul este unul serios (VIDEO)

E greu de crezut, dar acesta nu este un Lamborghini Gallardo. Puteți ghici modelul original? (VIDEO)

Tuning Lamborghini semnat de un român! Cât costă kitul aerodinamic

Atunci când auzi „Bugatti Veyron’, probabil că te gândești la un exemplar în stare impecabilă, ținut în condiții optime într-un garaj, alături de alte mașini de teapa sa. Încă de la apariția sa, Veyron a devenit o clasică modernă – genul de mașină pentru care devalorizarea nu se aplică și al cărei preț urcă de la lună la lună.

Lamborghini Aventador, pe de altă parte, este o apariție mai frecventă pe drumurile publice, cel puțin comparat cu Bugatti Veyron. Asta nu-l face, desigur, mai puțin spectaculos. Însă ideea de a scoate oricare dintre aceste două mașini pe zăpadă este oarecum nebunească – niciuna dintre ele nu a fost făcută să înfrunte troiene.

Un proprietar de Veyron s-a gândit, așadar, că ar fi distractiv să-și scoată monstrul elegant, cu peste 1.000 de cai-putere, la o hârjoană cu omătul. Având în vedere muntele de putere pe care-l are la dispoziție, drifturile au fost practic un deznodământ la care s-a ajuns în mod natural, fără niciun efort.

Nu am mai văzut niciodată un Veyron transformat în plug de zăpadă – la cât de jos este, nici nu avea cum să fie altcumva – și probabil că nici nu vom vedea din nou foarte curând. Tocmai de aceasta am văzut acest video, postat de Royalty Exotic Cars, de câteva ori până acum. Și încă nu ne-am plictisit de el.

Adaugă un comentariu