Lamborghini Urus primește un pachet de design greu de ignorat: Graphite Capsule

Lamborghini își extinde ofertele de personalizare pentru Urus cu Graphite Capsule, un pachet curpinzător care atrage priviri din oricare unghi.

Citește și:

Primul tuner de lux din România își prezintă primul proiect: Lamborghini Urus MD1

Recunoașteți modelul Honda din spatele acestui „Lamborghini Urus’?

Care Lamborghini Urus? Are Manhart un Audi RS Q8 cu mai mulți cai-putere!

Ce faci atunci când îți place Lamborghini Urus, dar vrei să fii și eco? (FOTO)

Cu toate că este cel mai practic Lamborghini din ultimii zeci de ani, italienii înțeleg că o mare parte din farmecul lui Urus stă în estetic, așa că nu ignoră deloc acest aspect. La trei luni de la prezentarea pachetului Pearl Capsule, producătorul din Sant’Agata vine cu altă ofertă: Graphite Capsule.

Clienții care optează pentru pachetul de design Graphite Capsule au de ales dintre patru noi culori de caroserie: Bianco Monocerus, Nero Noctis, Grigio Nimbus și Grigio Keres. Pentru partea de jos a caroseriei, Lamborghini oferă accente în alte patru culori diferite: Arancio Leonis, Arancio Dryope, Giallo Taurus și Verde Scandal. Pachetul exterior este completat de jantele Taigete de 23 de inci, dezvoltate special pentru Graphite Capsule.

La interior, Urus Graphite Capsule primește finisaj negru pentru planșa de bord și portiere, iar habitaclul poate fi configurat în nuanțele disponibile la exterior. În plus, primești scaune ventilate.

Adaugă un comentariu