Primul tuner de lux din România își prezintă primul proiect: Lamborghini Urus MD1

După 10 ani de exercițiu în domeniu, Marius Dumitrașcu înființează Marius Designhaus, primul studio de tuning premium din țară. Urus MD1 este prima sa „ofertă’.

Recunoașteți modelul Honda din spatele acestui „Lamborghini Urus’?

Imagini cu primul Duster decapotabil din țară! Iată cât costă să-ți faci unul

Tuning strălucitor: vopsea care luminează în întuneric

România are, de astăzi, un studio de tuning de superlux: Marius Designhaus. Cel care își pune semnătura pe proiectele MD este Marius Dumitrașcu, un designer auto cu peste 10 ani de experiență în lumea tuningului. Printre proiectele sale din prima decadă s-au regăsit supercaruri care nu mai au nevoie de introducere: Ferrari F12, Ferrari California, Lamborghini Huracan, Lamborghini Aventador etc.

Iar primul proiect sub egida Marius Designhaus este tot o supersportivă italienească — cel mai bine vândut Lamborghini al tuturor timpurilor, Urus. Kit-ul propus de Marius Dumitrașcu include un spoiler față redesenat, completat de o buză agresivă, o capotă nouă și noi carcase ale oglinzilor retrovizoare. Privit din lateral, Urus MD1 se arată cu noi ornamente pentru decupajele aripilor, unite de un prag lateral redesenat. În partea din spate, Urus MD1 se laudă cu două eleroane — unul de lunetă și unul de hayon —, un spoiler redesenat și un nou difuzor de aer.

Tot kitul estetic este lucrat, spune Marius, din materiale dintre cele mai performante — un mix de fibră de carbon și zylon, evoluția fibrei de kevlar. Sunt materiale pe care le regăsești și în monoposturile F1 actuale, folosite pentru prima dată în lumea tuningului.

Marius Designhaus nu a publicat prețul pentru Urus MD1 — probabil unul ridicat, având în vedere natura exclusivistă a materialelor folosite — însă a menționat că acesta va fi disponibil în doar 30 de exemplare.

Adaugă un comentariu