Recunoașteți modelul Honda din spatele acestui „Lamborghini Urus”?

Fascinația pentru Lamborghini Urus l-a cuprins și pe acest proprietar de Honda, care și-a transformat crossoverul într-o replică a super-SUV-ului italian.

Citește și:

Imagini cu primul Duster decapotabil din țară! Iată cât costă să-ți faci unul

Tuning strălucitor: vopsea care luminează în întuneric

ABT sărbătorește 125 de ani cu un monstru de Audi RSQ8!

Ford Focus Speedster: transformarea unui Focus care a vrut să fie cool

Cu toate că nu toți fanii Lamborghini sunt convinși că Urus este unul de-al lor, SUV-ul italian sparge topurile de vânzări în Sant’Agata, fiind cel mai vândut model din toate timpurile. Nu este el cel mai slab la corp, însă are cifre care să-i confirme ADN-ul de supersportivă: V8 cu 650 de cai-putere, 0-100 km/h în 3,6 secunde, viteză maximă de 305 km/h. Și un look pe care nu îl uiți prea curând.

Cu un preț de peste 200.000 €, Urus este o ofertă bună pentru posibilii clienți Lamborghini, însă altfel rămâne o mașină la care mulți doar visează. Și pe care unii încearcă să o reproducă.

Un exemplu este acest proprietar de Honda Crosstour — un crossover coupe care s-a vândut în anii trecuți în State —, care nu s-a dat în lături de a-și transforma familista într-o mașină de la care nu poți să-ți iei ochii, din motive greșite.

Din ce se poate vedea în imaginile de mai sus, acesta a „completat’ caroseria lui Crosstour cu bucăți de metal care să imite formele lui Urus. Fie proiectul este neterminat, fie cel care a făcut modificările are probleme în a estima asemănări. Cert este că și fără să vedem sigla Lamborghini de pe jante tot am fi fost trimiși cu gândul la SUV-ul italian doar uitându-ne la noile elemente estetice ale acestei Honda.

Am putea spune, deci, că proprietarul și-a atins țelul. Însă prețul plătit de Honda Crosstour este unul mare.

Adaugă un comentariu