Lexus RC facelift: Rivalul lui BMW Seria 4 Coupe are haine noi!

Japonezii au prezentat noul Lexus RC facelift înaintea debutului de la Salonul Auto de la Paris.

Coupe-ul de clasă medie este competitorul direct al lui A5 Coupe, Seria 4 Coupe și Clasa C Coupe și va fi expus publicului de la Paris. Peste 10 mărci auto vor lipsi de la Salonul Auto de la Paris, dar cei de la Lexus nu sunt printre absenți.

Interiorul noului RC are finisaje îmbunătățite, materiale noi și o paletă de culori mai generoasă. Cei care îl cumpără vor putea alege între șapte culori ale inteirorului. Fratele mai mare, LC, i-a împrumutat ceasul de pe consola centrală.

Citește și:

Cea mai scumpă mașină vândută vreodată la licitație

Costă 5 milioane de euro și toate unitățile sunt vândute

Amenzile pot fi plătite la jumătate din valoare în termen de 15 zile

RAR vrea să ofere cazierul oricărei mașini printr-un SMS

Război total mașinilor cu volan pe dreapta. Cât te costă să muți volanul pe stânga?

 

În materie de schimbări stilistice, Lexus RC facelift are alte blocuri optice, care integrează acum luminile de zi cu LED. Grila frontală dintre acestea este și ea schimbată, iar barele de protecție față și spate au fost și ele modificate. Posteriorul ne arată și un set de stopuri redesenate. Clienții vor putea alege între 11 nuanțe pentru noul RC facelift.

Motorizările lui RC facelfit nu au fost actualizate prin creșterea puterii, însă se bucură de un răspuns mai bun la accelerație în urma unor noi reglaje. Ulterior, va fi lansată versiunea RC F facelift, care va aduce toate aceste modificări de mai sus pentru modelul de performanță din această gamă.

Adaugă un comentariu